Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 588
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,038
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Eh ...! Ateş, zaten kanal A'da günün arabasıda seninki olmuş hani... ;)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

ece mlt' Alıntı:
dayıcım windows movie maker la o elındeki widyoları küçültebilirsinn bölece bizde izleyebiliriz :-*

Ece denedim ama olmuyor...:(

ozaman boyutlandırma programları war ondan yuklıceksın oda olmadı resımlere dewam ::smiley: :-*

Ergun bey acaba elinizdeki programın cd.sinden kopya alamayızmı.İsteyen herkese yollamanız problemde olursa zincirleme olarak istiyen arkadaşlara cd.nin kopyasını yollayabilirmiyiz.Şimdiden ilginize teşekkürler.Ayrıca resimleri göndermedeki sabrınız içinde teşekkürler.

resimler süper,ufak ufak bu heyecana kapılmaya başlıyorum ;)

:smiley:))
;)))
seyretmesi süper tabi,ama arabanın içinde olmayı ve belki de kullanmayı .....hım belki neden olmasın

etrafın dediğini duyar gibi oluyorum,...bir bu eksikti ;)

beatrix' Alıntı:
Şu işe bakın yaaa....!!!
Elimde Kanal A'nın TV yayınının CD'si var, üstelik pırıl pırıl bir kayıt ama 280 MB olduğu için Fhotobucket kabul etmiyor (max 100 MB)
Moviemaker'da almıyor...!
Hastahane hastahane dolaşıyoruz, sizde mahrum kalıyorsunuz....!
Ne yapayım? ne edeyim? ???
videoların boyutu 280 mb galiba bu siteye yükleseniz http://www.**.de/ yükledikten sonrada linki buraya verseniz
isteyende bilgisayarına indirse
ayrıca bende indirip videoları küçültüp buraya koyabilirim..

Jeep34' Alıntı:
Demekki CJ'de şapkalı aks veya en klası full-floating şart. ;)

Fotoğraflar için teşekkürler Ergün bey..

Onları tek parça şaftler...

Ergün, ben kopiya istiyorum, yine ünlü oldum! 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR