Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,803
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Eğitim İçeriğini Flash Belleklerine kopyalayan arkadaşlar ( eğer mümkünse tabi ) , bu bilgileri ** ya da benzeri upload siteleri vasıtasıyla burada paylaşırlarsa bu haftamız boşa gitmemiş ve öğrendiklerimizi pekiştirmiş oluruz..

Saygılarımla

Cenk

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Harika bir etkinlik olmuş, tam da dün SS gönüllülüğü konusuna yazmıştım arama kurtarma eğitimi almak istediğimi, kareleri görünce içim gide gide okudum konuyu.
Organizasyonu hazırlayan, eğitim veren ve katılan herkesi tebrik ediyorum. Darısı başımıza.
Saygılar,
TT

Sn. Cenk bey ve diğer SAR Eğitimi alan dostlar , eğitmenimiz Hakan Bulu beyin USB 'ye yüklemeye çalıştığı resimleri , dün akşam eve gidince açıp görmek istedim fakat hüsrana uğradım - yüklenen hiç bir şey yoktu . Çok üzüldum , cumartesi tekrar yükleteceğim.
Bilgilerinize .
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)

Vay be . Bahattin abi yazık oldu ya.. İyi olur. Bende senden almayı düşünüyordum.Nyese cumartesi alırız. Kendinize iyi bakın. Saygılar. Kemal . ;D

Gelemediğime üzüldüm...
Daha önce iki kere ilk yardım almıştım ama böyle düğümlü sedyeli değildi ;)
Ama benim ded haftasonum fena geçmedi ;D Konu başlığı açıp ilk fırsatta resimleri yükleyeceğim...
Çığlıkara - Dokuz göl bölgesinde anıt sedirler ve Ardıç ağaçlarıyla ney eşliğinde...
Eh gerisi konu açılınca ;D :p

bekece' Alıntı:
Vay be . Bahattin abi yazık oldu ya.. İyi olur. Bende senden almayı düşünüyordum.Nyese cumartesi alırız. Kendinize iyi bakın. Saygılar. Kemal . ;D

AĞLADIM ŞU AN DURUMA :smiley: ya kemal sende yalancı çıktın ! nerde face adres ?

Merhaba arkadaşlar, arama kurtarma köpekleri ile ilgili çalışma yapan yada ne iş yaptıklarını merak eden arkadaşlar varsa içimizde lütfen aşağdaki link e tıklayınız.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60288.0

Sevgiler
Ozan

STC_9253.jpg

Arkadaşlar; yarın (cumartesi), ilk gelen arkadaş çay ocağında bulunan iki demliğe de çayı demlerse, çay sorunumuz olmaz.Çaylar dolaplarda en sağ üstteki kapağı açınca göreceksiniz.Geçen haftadan kalan malzemeler orada.
Not:Arka kapı muhtemelen ilk gelenlere kilitli olacaktır.Orada dışarıda beklemenize gerek yok.Ön kapıdan girerek açabilirsiniz.

ben işlerinin yoğunluğundan gelemeyipte çok üzülenlerdenim.şimdi de eğitimin fotoğraflarına bakıp bakıp imreniyorum.
toplam 4 gündü dimi eğitim?(geçen hafta sonu ve bu hafta sonu)
bu hafta yeni grup gelmiyor yani.
yarın gelsek yarısından başlamı olurum yani.
cevapları hep biliyorum da işte biraz ağız yoklayayım diye soruyorum.
gerçekten kaçırdığım için üzgünüm.
ağlayan üzgün surat işareti koymak isterdim ama hızlı cevapta yok öyle butonlar.
şimdilik böyle idare edelim :( :(

kerwane' Alıntı:
ben işlerinin yoğunluğundan gelemeyipte çok üzülenlerdenim.şimdi de eğitimin fotoğraflarına bakıp bakıp imreniyorum.
toplam 4 gündü dimi eğitim?(geçen hafta sonu ve bu hafta sonu)
bu hafta yeni grup gelmiyor yani.
yarın gelsek yarısından başlamı olurum yani.
cevapları hep biliyorum da işte biraz ağız yoklayayım diye soruyorum.
gerçekten kaçırdığım için üzgünüm.
ağlayan üzgün surat işareti koymak isterdim ama hızlı cevapta yok öyle butonlar.
şimdilik böyle idare edelim :( :(
Bence gelin yarin ip düğüm oturak sedye tekrarlari olur pazar uygulama olur ilk gun fazla yol alinmadi gelen gelsin yardimci olunur
Belki sertifika icin gelekli olan muhtar onayli belge eksikligi cekersiniz onunda bilgiden daha fazla bir kiymeti yok saygilar umit

mert74' Alıntı:
Arkadaşlar; yarın (cumartesi), ilk gelen arkadaş çay ocağında bulunan iki demliğe de çayı demlerse, çay sorunumuz olmaz.Çaylar dolaplarda en sağ üstteki kapağı açınca göreceksiniz.Geçen haftadan kalan malzemeler orada.
Not:Arka kapı muhtemelen ilk gelenlere kilitli olacaktır.Orada dışarıda beklemenize gerek yok.Ön kapıdan girerek açabilirsiniz.
;D ;D açık ve net
Sevgiler

haftasonu gelmek isteyenler elbette gelebilirler.
sertifika için ise 4 gün katılım kesinlikle şart.

mrstar' Alıntı:
Bence gelin yarin ip düğüm oturak sedye tekrarlari olur pazar uygulama olur ilk gun fazla yol alinmadi gelen gelsin yardimci olunur
Belki sertifika icin gelekli olan muhtar onayli belge eksikligi cekersiniz onunda bilgiden daha fazla bir kiymeti yok saygilar umit

keşke katılamaz deseydiniz.olmaz böyle deseydiniz.
iş kitlediler yine.
yarın siteden desteklerimi selamlarımı yollacağım katılan arkadaşlara.

kerwane' Alıntı:
keşke katılamaz deseydiniz.olmaz böyle deseydiniz.
iş kitlediler yine.
yarın siteden desteklerimi selamlarımı yollacağım katılan arkadaşlara.

Bu güzel eğitimin üstüne, Yeşilliklerin içinde, Terasında Organik sebze bahçesi olan eğitim yerinde bir de Mangal Partisimi yapsak acaba..? :D

mert74' Alıntı:
Bu güzel eğitimin üstüne, Yeşilliklerin içinde, Terasında Organik sebze bahçesi olan eğitim yerinde bir de Mangal Partisimi yapsak acaba..? :D
:eek: ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri