Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 458
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,792
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

bende düğüm çeşitlerini ararken tesadüfen gördüm fotoları :smiley: Olcayto Bey ve Hakan Bey,fotoğraflar için teşekkürler..

ama düşüm çeşitlerini detaylı bir şekilde anlatan bir site hala bulamadım :(

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

xano' Alıntı:
bende sizin fotoğrafları ekleyeyim.
Hakancığım , sağol.....Allahtan sen varsın 2-3 karede çıkmışım....yoksa fotoğrafçının kaderi bu...hiçbir resimde yoksun....ama olsun..paylaşmak bile güzel, orada olduğumu ben biliyorum ya yeter..... ;D ;D

adatem' Alıntı:
bende düğüm çeşitlerini ararken tesadüfen gördüm fotoları :smiley: Olcayto Bey ve Hakan Bey,fotoğraflar için teşekkürler..

ama düşüm çeşitlerini detaylı bir şekilde anlatan bir site hala bulamadım :(
2.000 (Birol hocam doğru mu hatırlıyorum....yoksa 20.000 miydi) çeşit düğüm varmış...ama hepsi birbirinden türeme.....bunun için bu tip eğitimleri tekip ederseniz sizin için faydalı olur kanaatindeyim...uygulama her zaman çizimsel görselden daha iyidir....

Birol hocam, evdeki tespih çanağını kaldırdım... ;D.. çeşitli boy ve uzunluktaki ipler koydum...çalışıyoruz..... ;)

Sn. Olcayto ve Hakan bey'lere , ayrı ayrı güzel paylaşımları için teşekür ediyorum . Ellerinize gözlerinize ve fotoğraf makinalarınıza sağlık.
Bizlere , Arama Kurtarma konularında bilgilendirmek ve öğretmek için - Hakan ve Birol bey'lere , hafta sonlarını feda ettikleri için çok ama çok teşekür ediyorum.
Haftaya görüşmek üzere .
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)

Olcay Bey ellerinize sağlık. öğretmenlerimizin emeklerini ve öğrencilerin hevesli yüzlerini :smiley: fotoğraflamanız çok güzel olmuş. Teşekkür ederim.

Olcay bey bende birkaç kare çektim. S,izlerde varsınız. Fotograf çekenin kaderi bu..... Emeği geçen herkese ve Hakan Ve Birol Hocalrımıza çok teşekkürler... :D

DSC_0186.jpg

DSC_0187.jpg

DSC_0188.jpg

DSC_0189.jpg

DSC_0190.jpg

herkese ayrı ayrı tesekkür ediyorum.güzel bir eğitim ,güzel bir haftasonuydu.
resimler için ayrıca teşekkür ederim.hepsi birbirinden harika ;)

Ders bitimi ve sevgili abilerimizin güzel araçları...Selahattin ve olcay beyin.... Kendi aracımız gibi poz verdik.. ;D

DSC_0221.jpg

DSC_0223.jpg

DSC_0224.jpg

DSC_0224.jpg

DSC_0227.jpg

Tek düğüm bile olsa öğrenmemiz için kendini parçalayanlara ;)

Binlerce teşekkürler...

(Fotoğraflar için de teşekkürler)
Ümit

olcaytogezer' Alıntı:
Birol hocam, evdeki tespih çanağını kaldırdım... ;D.. çeşitli boy ve uzunluktaki ipler koydum...çalışıyoruz..... ;)

Tebrik ediyorum...Eminim etkisini ve farkını haftaya göreceğiz...:smiley:)

mrstar' Alıntı:
Tek düğüm bile olsa öğrenmemiz için kendini parçalayanlara ;)

Binlerce teşekkürler...

(Fotoğraflar için de teşekkürler)
Ümit

Bu doğru tespite başka eklenti yapılmaz..Büyük bir özveri ile bize eğitmenlik yapan Birol ve Hakan Hocamıza sonsuz teşekkürler...

Cenk

Bu güzel eğitim imkanını sağlayan Gezenbilir'e, bizler için çokca yorulan SAR eğitmenlerine, arkadaşlıkları için tüm kursiyerlere ve çokça fotoğraf çekip yayınlayanlara sonsuz teşekkürler. Haftaya görüşmek üzere... Recep Pehlevan

Hakan hocam, size özel mesaj atmaya çalıştım ama olmadı sanırım,
Ben maalesef pazar günü eğitime katılamadım ailevi sağlık sorunları nedeniyle ama inşallah haftaya geleceğim, bu arada pazar günkü eğitimi nasıl telafi edebilirim gerekirse başka bir gruba bu konular için katılabilirim.Amacım bişeyler öğrenmek sertifika vs hiç önemli değil sonuçta bir kağıt parçası ve sizleri tanımak önemli benim için..
Emeğinize, samimiyet ve dostluğunuza çok teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri