Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,078
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

Etkinlikle ilgili fotoğrafları yüklemek istiyorum ama bir türlü yükleyemedim nasıl yüklenecegi hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

mserdemir' Alıntı:
dogukan bu guzel sozlerı benım saat işini hallederek susleyebılırsın ;D ;D ;D ;D ;D

İyi hatırlattın :smiley:

Şimdi sana bi link yolluyorum burada casio - pathfinder modellerininin çoğu var ve de fiyatları var orda fiyatlar bazı sitelere göre 3 5 asagı yukarı oynuyor onu sen hangisini almaya karar verdiğin zaman bakığ hallederiz ;)

http://www.nywatchstore.com/caspat.html

Bu harika Gezenbilir kampımıza bizzat katılarak, telefon ile ulaşarak, mesaj atarak katılan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum, sizlerle her zaman her yerde yeniden birlikte olmak bana onur verecektir, en kısa zamanda yeniden bir araya gelebilmek umuduyla, sevgiler, selamlar..

Zerrin Yiğiter

Hacerciğim merhabalar, her şey çok güzeldi, sorunsuz bir şekilde kampımızı ve faaliyetlerimizi tamamlayarak döndük, hepinizle de tanışmaktan büyük mutluluk duyarım, en kısa zamanda bunu gerçekleştirebiliriz umarım, ben de tüm Adana Ekibine sevgilerimi iletiyorum ve seni çok öpüyorum, sevgiler ..

hacer1959' Alıntı:
İyi akşamlar hoş geldin zerrin inşallah herşey istedigin gibi olmuştur resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bizim adana oof gurubu adana kızıldağa gitmişti daha dönmediler. Benim eşim adana oof un başkanı yolun bu tarafa düşerse seninle tanışmak istiyorlar arkadaşlarına sevgiler adana oof dan selamlar

Ersin merhaba, fotoğraflarını, mesaj yazdığımız kutunun altında bulunan

Eklenti: .......................... GÖZAT [Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 1] (daha çok eklenti)

Satırında daha çok eklentiyi tıklayarak bir mesaj içinde 5 adet olmak üzere, GÖZAT bölümünü tıklatyarak, fotoğraflarının dosyasına girip, oradan seçtiğin fotoğrafları tıklayarak yükleyebiliyorsun..

frontera 78' Alıntı:
Etkinlikle ilgili fotoğrafları yüklemek istiyorum ama bir türlü yükleyemedim nasıl yüklenecegi hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Kamp alanında ilk geceyi hiç uyumadan ayakta geçirenlerden birde bendim, sohbetlerimizin sizlere ninni gibi gelmesine çok sevindim Ufuk, umarım tüm arkadaşlarımız senin gibi düşünüyordur :smiley:

Serdar merhaba, senin de kulaklarını çınlattık, işlerim çok olduğu için henüz fotoğraf yüklemeye zaman bulamadım, ama en kısa zamanda yükleyeceğim, seninde en kısa zamanda bizlerle olmanı diliyorum, selamlar, sevgiler..

sakura18' Alıntı:
haydi Zerrin hanım resimleri görelim, heyecanlandım bak...

merhabalar

güzel bir kamptı özelikle hayalini kurup resme döken kızım için güzel bir etkinlik oldu katılan herkese teşekkür ederim ,ayrıca ilk gece uyumayıp sabaha kadar ateş başında sohbet eden biri olarak eğer uyuyanları rahtsız ettiysek şimdiden affola gerçi ikinci gece herkesi eğlendirmek bizlere kaldı umarım eğlenmişlerdir

oğlan aldırma
alırım diye kandırma
hiç aklımdan çıkmıyor
sahildeki dondurma

:smiley:)

Doğukan merhaba

bu modeli ben istiyorum bunu bana alalım

http://www.nywatchstore.com/prg240t7.html

Doğu.' Alıntı:
İyi hatırlattın :smiley:

Şimdi sana bi link yolluyorum burada casio - pathfinder modellerininin çoğu var ve de fiyatları var orda fiyatlar bazı sitelere göre 3 5 asagı yukarı oynuyor onu sen hangisini almaya karar verdiğin zaman bakığ hallederiz ;)

http://www.nywatchstore.com/caspat.html

Cuma gecesi sabaha kadar oturduk..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Artık sabah oldu :smiley:

[attachment=5]

DSC04902.jpg

DSC04904.jpg

DSC04906.jpg

DSC04911.jpg

DSC04914.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Ateşimizin başı kalabalıklaşmaya başladı..

[attachment=5]

DSC04918.jpg

DSC04919.jpg

DSC04921.jpg

DSC04922.jpg

DSC04923.jpg

Gece inanılmaz soğuktu, kamp ateşimizi hiç söndürmedik, araçların üstü, çadırların üstü tamamen buz tutmuştu, biz 4 kafadar da sabahladık işte o soğukta :smiley:

Sabah doyumsuz manzaradan bir kare

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC04928.jpg

DSC04929.jpg

Doğu.' Alıntı:
Sevgili gezenbilir ekibi :smiley:

Aranıza yeni katılmış olmamla birlikte , bu etkinlik sizler ile geçirmiş olduğum ilk etkinlikti (-İlk ama son olmicak-) . Çok güzel bir etkinlikti . Kamp alanımız oldukça güzel bir yere sahipti ve kamp ateşimiz hiç sönmedi , ki bu bir çok yerde kamp alanındakilerin neşesini , enerjisini belli eder .

Bu etkinlik sayesinde sizler gibi gayet sevecen , cana yakın vede en önemlisi doğa sevgisine sahip insanlar ile tanıştım , bundan mutluluk duyuyorum .

İyiki bu etkinliğe katılmışım , sizler ile tanışmak vede bu etkinlikte bulunmak oldukça güzeldi ..

doğukan merhaba biz biraz geç gittik karşılaşamadık görüşseydik iyi olacaktı

Herkese saygılar ve sevgiler ...
Doğukan Güngör

100_4217.jpg

Hava iyi soğukmuş anlaşılan şansınıza Ankara yağmurluydu ben fırsat bulup gelemedim ama Kızılcahamam civarlarında kırmızı bir Volvo otomobil bana selam verdi sizin gruptanmıydı anlayamadım aranızda varmıydı böyle biri aracımın arka camındaki gezenbilir stickerinden olsa gerek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR