Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,988
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

bir kurtarma operasonu fotosu.....

100_4210.jpg

100_4209.jpg

100_4211.jpg

100_4226.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

Hava gece gerçekten çok soğuktu ama gündüz oldukça güzeldi, hatta bazı arkadaşlarımız yağmurun cumartesi yağacağı konusunda çok ısrar ettiler ama yağmadı, pazar günü öğleden sonra yağmaya başladı, artık kampımızda toplamıştık, yağış başladığında biz ayrıldık, Ankara'dan pazar sabahı gelen arkadaşlarımız kamp alanımızda kalarak eğlencelerine devam ettiler..

hagurel' Alıntı:
Hava iyi soğukmuş anlaşılan şansınıza Ankara yağmurluydu ben fırsat bulup gelemedim ama Kızılcahamam civarlarında kırmızı bir Volvo otomobil bana selam verdi sizin gruptanmıydı anlayamadım aranızda varmıydı böyle biri aracımın arka camındaki gezenbilir stickerinden olsa gerek

soğuk ama güzel bir kamp olmuş ateş başında sabahlamak çok zevkli.

Ateşi canlı tutabilmek adına bütün gece kendimi arkadaşlarıma feda ettim :D ;D
23 nisan sabahı Nihat hocamızın liderliğinde bayraklarımızı astık ,ikili sıra şeklinde saf tuttuk,istiklal marşımızı söyledik,günün özüne uygun konuşmayı Zerrin hanım yaptı ve güne coşkulu başladık.
kampımızdan kareler.

SAM_1779.JPG

SAM_1780.JPG

SAM_1781.JPG

SAM_1784.JPG

SAM_1788.JPG

sigara böyle ürkütülür.

SAM_1802.JPG

Nihat hocam anadolu dans kültüründen güzel örnekler sundu.

SAM_1803.JPG

SAM_1810.JPG

SAM_1811.JPG

Hikmet, ateş böyle yakılır diyerek örnek sergiledi. ;)

SAM_1812.JPG

SAM_1813.JPG

SAM_1814.JPG

SAM_1815.JPG

Pazar günü dönüş yolunda ankaraya yaklaşınca bir piknik alanı gördük ve ğirdik : :D :eek:

SAM_1816.JPG

SAM_1817.JPG

Kent ormanı piknik alanı tabelasıı altında Piknik yapmak yasaktır tabelası dikkatimi çekti

Cok celiskili bir ulkede yasiyoruz vesselam..
Yillardir bu yoldan gelip gecerim, Giris tabelasina bakinca sanki burasi akli basinda bir piknik alani olarak duzenlemis diye dusunmustum, ne kadar yanlismis.
Bu fotografi - bilgiyi bizlerle paylastiginiz icin cok tesekkurler, ne demisler : GEZENBILIR..!

Bu güzel ve keyifli etkinliğin görselleri adına tüm arkadaşlara teşekkürler..
Ama daha vardır heralde:smiley:

[attachment=

[ATTACH=full]230825[/ATTACH]

100_1491.jpg

100_1484.jpg

Ekli dosyalar

• 100_1487.jpg
    100_1487.jpg
    767.2 KB · Görüntüleme: 189

ceranus' Alıntı:
Ersin merhaba, fotoğraflarını, mesaj yazdığımız kutunun altında bulunan

Eklenti: .......................... GÖZAT [Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 1] (daha çok eklenti)

Satırında daha çok eklentiyi tıklayarak bir mesaj içinde 5 adet olmak üzere, GÖZAT bölümünü tıklatyarak, fotoğraflarının dosyasına girip, oradan seçtiğin fotoğrafları tıklayarak yükleyebiliyorsun..
teşekkürler zerrin hanım

100_1492.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR