Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 363
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,691

IŞIK DAĞI KAMP ETKİNLİK Tarihilerinden Hangisi Olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Eren geçmiş olsun, o içindekiler çamurmu onun?

Bari toplarken bidaha çamur girmeyecek şekilde izole etseydiniz. Valla fotolara baktıkça bende nekadar eğlendiğimin farkına vardım herkese tekrar teşekkürler.

Etiketler

t392syncro' Alıntı:
Hepinize selamlar;

Öncelikle kısa bir açıklamada bulunayım.Babamın aniden rahatsızlanmasında dolayı bir aksilik yaşadım biraz bizi korkuttu şimdi şükürler olsunki sağlığına kavuştu. Bu mazeretimden dolayı sizlere eşlik edemedim biraz korku birazda acemilikten dolayı öncelikle zerrine ve sizlere gelemediğimi haber veremediğim için özürdilerim.

Açıkcası güzel bir organizasyon olacağı günler öncesinden belli olmaya başlamıştı fakat organizasyon güzel olmamış süper olmuş bence resimleri gördüm yazılanları okudum ekip çok sağlam olmuş zerrin seni tebrik ederim bu kadar değerli insanları bir araya getirdiğin için bu etkinlilkte olamamak büyük kayıp çok daha güzel günlerde bi arada olabilmek dileği ile herkeze selamlar. jeepler çoşmuş bir önceki etkinlik araçlarla oynama açısından bu kadar heyecanlı değildi süper keyifli olmuştur imrendim tekerlekleriniz yere hep düz bassın.

Kaan Geçmiş olsun, acil şifalar.

discovery-V8' Alıntı:
Eren geçmiş olsun, o içindekiler çamurmu onun?

Bari toplarken bidaha çamur girmeyecek şekilde izole etseydiniz. Valla fotolara baktıkça bende nekadar eğlendiğimin farkına vardım herkese tekrar teşekkürler.

teşekkürler Yavuz abi, evet, o içindekiler çamur marş motorunun...
sıvı conta ile izole etmeye çalıştık güzelce ancak, yine de sanki yine alabilirmiş
gibi geldi bana. içini gres yagı ile baya bi yağladık temizledikten sonra, tek marşta
tık diye çalıştı maşallah... gerçekten çoook ama çok eğlendik o gün. şimdi bir dahaki
organizasyonu bekliyoruz sabırsızlıkla. hatta bir dahaki sefer, kamplı kalmalı bir organizasyon
olsa keşke diye de umut içinde bekliyoruz. malum, bizim tayfa kampçı tayfa. şöyle en azından
bir iki gece çadırda kalabileceğimiz bir off-road etkinliği yapabilsek, ne güzel olur diyoruz...
:smiley:

hs06' Alıntı:
Gerçektende mükemmel bir organizasyon olmuş.Katılan herkesin ayağına,emeği geçen herkesin ellerine sağlık...

not:Eren abi bu AT daha senden ne çekecek merakediyorum ;D ;D ;D

aramıza hoşgeldin Burak'cım, gerçi zaten biz hep beraberdik ancak, sen de benim gibi
yenisin bu platformda. buradaki insanlar çok sıcak, kaliteli ve bir o kadar da keyifli insanlar...
umarım burada da hep beraber çok eğlenceli organizasyonlara imza atabiliriz. AT'ımı seviyorum,
her ne kadar benden çekiyormuş gibi görünse de, emin ol, bakarsan bağ, bakmazsan eşşek oluyor.
seviyorum Jeep'imi... az kahrımı çekmiyor. bir dahaki etkinlikte, umarım beraber olabiliriz, tabii sen yurt
dışında olmazsan. off-road ve kamplı bir buluşma, bir organizasyon istiyoruz, duy sesimizi "Gezenbilir Yönetimi"...

eratech' Alıntı:
aramıza hoşgeldin Burak'cım, gerçi zaten biz hep beraberdik ancak, sen de benim gibi
yenisin bu platformda. buradaki insanlar çok sıcak, kaliteli ve bir o kadar da keyifli insanlar...
umarım burada da hep beraber çok eğlenceli organizasyonlara imza atabiliriz. AT'ımı seviyorum,
her ne kadar benden çekiyormuş gibi görünse de, emin ol, bakarsan bağ, bakmazsan eşşek oluyor.
seviyorum Jeep'imi... az kahrımı çekmiyor. bir dahaki etkinlikte, umarım beraber olabiliriz, tabii sen yurt
dışında olmazsan. off-road ve kamplı bir buluşma, bir organizasyon istiyoruz, duy sesimizi "Gezenbilir Yönetimi"...
Hoşbuldum abicim.Kesinlikle haklısın abi aracına nekadar düşkün ve nekadar titiz baktığını çok iyi bilirim .İnşallah bir dahaki organizasyonda yurtdışında olmazsam aranızda olmaktan ve diğer üyeler ile tanışmaktan onur duyarım...
Saygılar...

Erencim ben bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta nın sonlarına kadar ankara dışındayım, ondan sonrada bayrama memlekete gidiyorum, dönüştede benim işlerim yoğunlaşıyor, neredeyse nisana kadar kıpırdayamam, ama hafta sonları ankarada olursam 3-5 saat kaçamak yapabilirim gibime geliyor.

Ama kampa gidecek eleman çok , Mustafa abi sırf bu iş için araç üstü çadır aldı kullanmak için can atıyor. Siz kampınızı yaparsınız foto çekersininiz bizimde ağzımızn suları akarak bakarız. ;D

Burak aramıza hoşgeldin.

discovery-V8' Alıntı:
Erencim ben bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta nın sonlarına kadar ankara dışındayım, ondan sonrada bayrama memlekete gidiyorum, dönüştede benim işlerim yoğunlaşıyor, neredeyse nisana kadar kıpırdayamam, ama hafta sonları ankarada olursam 3-5 saat kaçamak yapabilirim gibime geliyor.

Ama kampa gidecek eleman çok , Mustafa abi sırf bu iş için araç üstü çadır aldı kullanmak için can atıyor. Siz kampınızı yaparsınız foto çekersininiz bizimde ağzımızn suları akarak bakarız. ;D

olmaz abicim, sensiz olmaz... sonra ben biyere saplanınca kim kurtaracak beni... ;D
şaka bi yana, çok eğlendik buluşmada, senin pilotaja hala ağzım açık. bizde bayramda Bursa'da
olucaz, bayram sonrası, en kısa sürede, bir hafta sonu organizasyonu istiyoruz. ekip çok güzeldi,
herkes çok samimi ve çok canayakındı. bu ekip ile, tam gaz dewam etmek istiyoruz dağ bayır... ::smiley:
ancak bir farklılık ile, yani bu defa çadır kamplı bir off-road etkinliği mümkünse... görüşmek üzere.
;)

İnşallah diyelim gün doğmadan neler doğar.

discovery-V8' Alıntı:
Burak aramıza hoşgeldin.
Hoş Bulduk çok teşekkür ederim.Zamanında Discovery 3 kullanıcısı olarak imzanızı ve aracınızın resmini görünce hayran kaldım.İnşallah bir gün yakından görme şansım olur.
Saygılar...

Gezenbilir Ankara!... ;D ;D ;D
duy sesimizi, çadırlı kamplı off-road etkinliği isterük...

Kaan çok geçmiş olsun acil şifalar dilliyorum.
Bir dahakine kurtlarımızı dökeriz.

hs06' Alıntı:
Hoş Bulduk çok teşekkür ederim.Zamanında Discovery 3 kullanıcısı olarak imzanızı ve aracınızın resmini görünce hayran kaldım.İnşallah bir gün yakından görme şansım olur.
Saygılar...

Kendimizce yaptık işte birşeyler,bir kaç eksiği var onlarıda yılbaşı gibi tamamlayacağım. Bir buluştuğumuzda beraber deneriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR