Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 363
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,695

IŞIK DAĞI KAMP ETKİNLİK Tarihilerinden Hangisi Olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Yollar kardan kapanmadan, bayramdan sonra Işık Dağın da bir kamp yapalım arkadaşlar. Yollar kapanırsa da binek araçlar şehirde kalır, 4 çekerler bizi de alır :smiley:

Etiketler

Onur çok teşekkür ederim.
Zerrin kamp olayı beni her zaman tetikler.
Yollar kapansada gelenleri 4 çekerlere dağıtırız.
olmadı binekleri aşşağıda sağlam bir yere bırakır.gelenleri bir kaç seferde çıkarırız.
bizede eğlence olur.
ne diyorum ben ya önce izin almam gerek.:smiley:

Bu arada Işık ta senin sandelyelerin altına köz koyma taktiğin baya işe yarar.

ağzım açık bakıyorum birazdan yorumlıycam ;D ama Zerrine çok ayıp etmişiz.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bu arada Işık ta senin sandelyelerin altına köz koyma taktiğin baya işe yarar.
toprağın altına gömüp üzerine de çadırı kurunca da çadırın içinde sauna etkisi oluyor :D

Ankaralı off-road'cuları iş başında görmek çok güzel.14 sayfanın tamamını okudum.Anlatımlarınızdan ve fotoğraflardan'da belli oluyorki,çok güzel bir gezi omuş.
Anlaşılan Ankara'dan daha çoook gezi ve fotğraflar görücez.
Katılan,emeği geçen,fotoğraf çekip bizlerle paylaşan herkese teşekkürler.
Saygılar;

sanki ankara gurubuna bıraz daha 4 çeker gerek gibi, az göründü gözüme

yuysal' Alıntı:
Ankaralı off-road'cuları iş başında görmek çok güzel.14 sayfanın tamamını okudum.Anlatımlarınızdan ve fotoğraflardan'da belli oluyorki,çok güzel bir gezi omuş.
Anlaşılan Ankara'dan daha çoook gezi ve fotğraflar görücez.
Katılan,emeği geçen,fotoğraf çekip bizlerle paylaşan herkese teşekkürler.
Saygılar;

Saolasın Yüksel;

Yavaş yavaş birbirimizi tanıyoruz, daha güzel şeyler olacak bundan eminim.
Selamlar

fastjunkie' Alıntı:
neden abi ne oldu :smiley:

Zerrin cevherleri dökmüş hepimizi en ince detayına kadar fotoğraflamış, (balta sallarken bile 4 fotom var, Nick imi AXLE MAN olarak değiştirecem ;D )

Biz haksızlık etmişiz biraz Zerrin e, Tek kare fotosu yok walla. Çekilen fotoların detayını ve güzelliğini görünce ağzım açık kaldı.

not : şapka ve gözlük karizmadan değil şapkasız halimi sen sabah görmüştün millet ürkmesin diye ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yavuz esas benim sizden öğreneceğim çok şey var.
Şöyle kamplı bir buluşma olsada ateşin başında muhabbet etsek çok güzel olacak.
gerçi bizim yolcunun gelmesine az kaldı onun için eşim haklı olarak su koyuyor.
kamp mamp anlamam beni yalnız bırakıyorsun geldiğinde bebeği doğmuş görürsün diyor,onun için elim kolum biraz bağlanacak.

Aman Abi kamp, muhabbet güzel ama hanımlar bu dönemde günde 20 defa karakter değişitirir, çok hassas olurlar, üstelikte sağlık açısından çok kritik dönem ihmale gelmez, Eşininde katılabileceği hafta içi bir akşam yemeği gibi birşeyler yaparız onada biraz değişiklik olur, bizde sohbetimizi yaparız.

Selamlar

ceranus' Alıntı:
Discovery ve Yavuz, güzel park etmiş ama :smiley:

GvenKy090.jpg

Napiim yerim dar, bilmem kaç bin dönüm güvenç ovasına sığdıramadım bizim kocaoğlanı ;D

jargondeath' Alıntı:
Öncelikle herkese sevgiler saygılar sunarım. Bu zamana kadar sağlık problemi çıkmadıysa sanıyorum pişirme işi hoş olmuş. Mısır konusuda hazırlanıp gelmiştim. Sağolsun babamdan öğrendiklerim mısır seçimi, yağ, tava faktörleri etken olmuş olabilir. Fakat zamanın az kalması sebebi ile hemen ateşin üzerine atıp pişirdim yoksa zamanı değildi çünkü sofradan yeni kalkmıştık :smiley:

Umarım aç kalan olmamıştır. Ateş konusu acemiliğime ve eksik malzeme sebebi ile uzun sürdü. Oysa malzemeler gelince çocukluk zamanlarında arka bahçede yaktığım ve keyifle közlediğim patatesler geldi aklıma. ne çokta ateşle uğraşmıştım oysa :smiley: Ama bu konuda yalnız değildim. Ciğdem halime acıyıp ilk yardıma gelenlerdendi. Yavuz abi çıra paketiyle. Levent üstad baltayla. Eren üstadın kankisinin desteklerinide unutamam. Ateşin devamını getirmek için kerem abi testere ve baltayla kütüğü ikiye parçalamak için eren üstadın jj ye ve bütün ekip arkadaşlarıma psiolojik olarak destekerinden dolayı. Devamında gene ekip arkadaşlarımızda evde hazırladıkları ve yoldan aldıklarımızla güzel bir ocak oldu. Pişenlerin servisindede aslı ve arda hanımlarada teşekkürler. Yani anlıycağınız yalnız gibi gözüksemde değildim. Herkese desteklerinden dolayı teşekkürler. Umarım kimseyi unutmadım :smiley:

Göreve talip olup sonuna kadar desteklerinizle götürmeye çalıştım. Afiyet bal şeker ve şifa olsun :smiley:

Fotoğraf konusunda ateş yakma kısmı uzayınca tek kare bile çekemedim. E ne yapalım bu seferde böyle olsun :smiley:

Fatih , Ellerine sağlık, hem gözümüz hem karnımız taş gibi doydu sayende , hakkını ödeyemeyiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR