Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)
Çok güzel bir gezi olmuş Ankara doğaserlerini tebrik ederim.
Ama şuda var böyle güzel bir hava olsaydı biz İstanbul gurubu neler yapardık Maltepe buluşmasında o kadar yağmur ve fırtınaya rağmen sayımız sizinkine yakındı.
yaybek' Alıntı:
Çok güzel bir gezi olmuş Ankara doğaserlerini tebrik ederim.
Ama şuda var böyle güzel bir hava olsaydı biz İstanbul gurubu neler yapardık Maltepe buluşmasında o kadar yağmur ve fırtınaya rağmen sayımız sizinkine yakındı.
raptor' Alıntı:
araç 2 yıldır bende ben sayha konutlarında oturuyorum iş yerim ivedik org san yide gündüzleri karavanı götürüyorum genelikle hafta sonları pek evde kalmam bunun dışındaki tüm zamanda evimin önünde durur o yüzden pek farketmemiş olabilirsin. yakında bir gezenbilir dostumun olması güzel.
Teşekkürler Elimizden Geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık dediğim gibi off-road biraz daha erken saatte olsaydı daha fazla haz alırdık
inşallah ilk of road organizasyonunda bir araya gelir çocuklarınızla turlarız.
Merhaba.
çok güzel bir gün geçirdik . yeni dostluklar edindik , vesile olan her kişiye ayrı ayrı teşekkür ederiz.
en kısa zamanda birlikte olmak dileğiyle.
Yurdagül - Rıza
YİĞİT
UYARI....! Resimde gördüğünüz cidowsky kod adlı çiğdem hanım arazi aracı canavarıdır.
lütfen aracınıza aldığınızda kuru ve yokuşu olmayan güzargahları kullanın.
aksi takdirde çekiciye ihtiyaç duyacaksınız ;D
demedi demeyin sonra
Çok güzel bir fırsatı kaçırdım.Güzel bir atmosfer oluşmuş.Resimler de çok güzel çekilmiş.Kısmet bir dahaki organizasyona katılabilmek umuduyla...Sağlıcakla kalın...