istanbulun nüfusu ile ankaranın nüfusunu oranladığımızda bizimde sayımız hatırı sayılır o zaman değilmiyaybek' Alıntı:Çok güzel bir gezi olmuş Ankara doğaserlerini tebrik ederim.
Ama şuda var böyle güzel bir hava olsaydı biz İstanbul gurubu neler yapardık Maltepe buluşmasında o kadar yağmur ve fırtınaya rağmen sayımız sizinkine yakındı.
raptor' Alıntı:araç 2 yıldır bende ben sayha konutlarında oturuyorum iş yerim ivedik org san yide gündüzleri karavanı götürüyorum genelikle hafta sonları pek evde kalmam bunun dışındaki tüm zamanda evimin önünde durur o yüzden pek farketmemiş olabilirsin. yakında bir gezenbilir dostumun olması güzel.
kaya75' Alıntı:Çiğdem hanım göl resimleriniz güzeldi facebook gezenbilir grubunda paylaştım umarım sakıncası yoktur
Teşekkürler Elimizden Geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık dediğim gibi off-road biraz daha erken saatte olsaydı daha fazla haz alırdıkttos' Alıntı:hamdi bey video cok guzel olmus ellerinize saglık bizim cocuklar hala sizin arabayı soruyor HUG nerede diye aksamın offroad cusu sizdiniz
guzel bir gundu mangalı,yemegi, offroadu ve yardımlasmaları ile tekrardan herkeze tesekkurler.
not: Rıfat abinin cıg koftesinden yiyemedik bi tek ona yanarım
işte linkimiz http://www.facebook.com/photo.php?fbid=488544290998&set=o.5360266449cidowsky' Alıntı:hiç sakıncası yok efendim ne demek onur duydum linki banada verirseniz bende girerim oraya