Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)
Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)
Çok yoğun bir dönemde verilen bu mola süpeeeeerdi. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Zamanın kısa olmasından dolayı tadı damağımızda kaldı. En kısa zamanda tekrarı dileğiyle.
Gecenin bu saatindede olsa video yüklemeyi bitirdim
Katılımcı arkadaşlara çok teşekkürler yeniden, off-road Biraz daha erken Vakitte olsaydı daha keyif vericekti diye düşünüyorum
Kendi Drift'lerimi kayıt yaptırmadım Nazar değmesin diye,Kalan arkadaşlar zaten gördüler,
Güzel ve Çamurlu bir gündü inşallah devamı gelir 8)
http://www.dailymotion.com/video/xgaqbr_ankara-grubu-2010-yyly-son-off-road-goruntuleri_auto
Zerrin hanımın ,çamuru ve fotoğrafı sevenlerin daima yanında olmak varmış.
Tabii Rıfatın tüm topluluğa böyle bir çiğköfte partisi düşünmesi çok ayrıcaklı. : ;D :-[ :-\
cok guzel bır gundü cok eglendım cok guzel ınsanlarla tanıştım yiyecek bıraz kısıtlıydı ama olsun ;D ;D allahtan aperatif sucugumu getırmısım şka bır yana hersey cok guzeldı en kısa surede tekrar organızasyon dılegı ile
mserdemir' Alıntı:
cok guzel bır gundü cok eglendım cok guzel ınsanlarla tanıştım yiyecek bıraz kısıtlıydı ama olsun ;D ;D allahtan aperatif sucugumu getırmısım şka bır yana hersey cok guzeldı en kısa surede tekrar organızasyon dılegı ile
HÖHH diyorum sana yaa yiyecek kısıtlıymış sırf senin aperatifinle 60 kişi doyardı millet yiyeceklerini hemen yedi bitirdi senin aperatifleri tüketme hızını görünce aç kalmama derdine
Etkinliği resimlerle birlikte görünce içim acıdı doğrusu. Tabi ki katılamadığımdan dolayı. Ancak, sizleri böylesine coşkulu görmek bizi rahatlattı. Zerrin hanım, organize gayet doyurucu ve zengin görünüyor. Çabalarınız ve emekleriniz için yüreğinize ve ellerinize sağlık. İnşaallah bir dahaki sefere. Tüm Ankaralı gezenbilir ailesine sevgiler.