Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)
Umut Bey öyle herşeye kızmak yok yeme içme olmadan gezmek yavan olur, tavus kuşuda ortamı biraz yumuşatmak için tavus kuşu resmini büyütüp 1 dk. devamlı bakarsanız içinizi rahatlatır.
umutcelikel' Alıntı:
Bu konu geziden çıkıp bilimum makro yemek ve tavuskuşu fotoları konusu oldu sanki ???
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)
uzun zamandır uzak kalmıştım siteden.görmeyeli gezenbilir yerini sanırım yiyenbilire bırakacak.tehlikeli bi durum yani.bu arada zerrincim artık etkinliklere iştirak edebileceğim bundan sonra inşallah.en yakın etkinlik nezaman olacak sabırsızlkla bekliyorum
Deryacım hoşgeldin yeniden En yakın etkinlik 17 Ocakta saat 07.30 da Ankara Garında buluşuyoruz, Gezenbilir İstanbul ve diğer illerden Ankara'ya geliyor, harika bir program hazırladım, senin ve diğer Ankara Grubu arkadaşlarımın kaçırmaması gerekir, linkini veriyorum