Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,773
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

yok abi meydan okumam abime
ben sadece her yere sokarım cj yi tırsmam cj nin gittiği yere kadar bende varım
gitmediği yerde çekecek abilerimiz vardır elbet ;D
hee bu arada yanımda tamirci de getiriyorum land ve jeep tamircisi
ben meydan okuyacak seviyeye gelmedim daha ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

ozanyur' Alıntı:
yok abi meydan okumam abime
ben sadece her yere sokarım cj yi tırsmam cj nin gittiği yere kadar bende varım
gitmediği yerde çekecek abilerimiz vardır elbet ;D
hee bu arada yanımda tamirci de getiriyorum land ve jeep tamircisi
ben meydan okuyacak seviyeye gelmedim daha ;D

Kimmiş o tamirci? Ben kesin tanıyorumdur ;D

fastjunkie' Alıntı:
oooooooo,
yavuz abi ye meydan .. ;D

;D ;D İmza janjanlı olmuş.

Bir buzlu rampa yada gölet sanada buluruz takıl bize ;D

ferhat demir sanayide ben geçen hafta cj min kronik sorunlarını yaptrıdım
elinden geldiğince güzel yaptı. şu an çok memnumum
yıllardır uğraştığım marş sorunum sonunda düzeldi tek marşla kükrüyor canavar

;D ;D ;D

Ferhat ı ve Ahmet i çok iyi tanırım, çok temiz çocuklardır. Benim arabada ne yapacaksak beraber yaparız, çıraklık yapıyorum bazen onlara. ;D

bende yeni tanıştım çok iyi insanlar projelerime onlarla devam edicem, çok memnum kaldım
bende çıraklık yaptım biraz :smiley:
ferhatı özellikle takdir ediyorum çok sağlam bir insan benim cj yi adam etti bir sürü sorunum vardı ferhat hepsini halletmiş bana bile sormadan ilk defa bana kazık atmayan bir jeepci ile tanıştım parasında pulunda değilim sağlam bir jeepciyle tanııştım sonunda
özellikle el frenini nasıl yaptıysa, sürekli el frenine basasım var çok keyifli oldu

Ben CJ yi sattıktan sonra tanıştım onlarla, benim için büyük kayıp belki daha önce tanışsam satmazdım, Ferhatın goril gibi bir CJ si vardı, oda sattı sonradan, seri III kullanıyor şimdi.

Tamircilerin genel hastalığı olan "öğrenmeye direnme" ve "herşeyi ben bilirim" kompleksleri onlarda yoktur, sen araştırıp öğrenirsin onlarada öğretirisn hiç gocunmaz seninle uygular, o olmaz bu olmaz gibi takıntıyla insanı bunaltmazlar.

Benim R380 şanzımanı komple dağıtıktan sonra her paraçayı gözleri kapalı el yordamıyla bulup doğru yerlere takmaları beni çok etkilemişti.

Selamlar

abi sana sonuna kadar katılıyorum benim ferhat la tanışmama sebep olan kişi geçen hafta beni cj mi satın almak için arayan birisi oldu, bana ferhatı tavsiye etti gittim ferhata, verdim cj yi adam etti.
şu anda satıp satmamakda kararsızım çok rahat oldu cj ;D
bu arada ferhat şu anda 90 lık land kullanıyor birde 61 willys pick up topluyor bittiğinde çok güzel olucak sanırım V8 ve 33 lük lastiklerle

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D İmza janjanlı olmuş.

Bir buzlu rampa yada gölet sanada buluruz takıl bize ;D

sayende yavuz abi teşekkürler :smiley:
illa onlara gerek yok ben zaten takılır, yeni maceralar bulurum ;D
ayrıca gün gelir devran döner, 1 tane unimog'um olur yavuz abi sonra hepinizi bağlar çekerim :p ;D ;D ;D

08 Şubatta ben de bir organizasyon yapma çalışması içindeyim Ozan, Ankara yakınlarında olsun diyorum :smiley:

ozanyur' Alıntı:
yavuz abi sen gelde bir organizasyon yapalım, hatta burdan zerrin ablaya seslenelim zerrin abla duy bizi, çamurlanmak istiyoruz :smiley:
bende uzun zaman oldu çamura girmeyeli şubatın 7 sinden sonra bende boşa çıkıyorum

8 şubat? benden pas, ben 10 unda ancak ankarada olabilrim

Selamlar

bana 8 şubat da uyar ama yavuz abi gelicekse bir hafta daha bekleyelim derim ben

Evet Yavuz da bizlerle birlikte olsun, bir sonraki hafta daha uygun olacak yani 15 Şubat olarak Off-Road Etkinliği düzenleyelceğiz, konuyu oluşturunca başlığı açacağım, hazırlanın arkadaşlar hadi bakalım :smiley:

tamamdır ben hazırım. bu sefer kaçırmaya niyetim yok :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.