Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,777
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Ya ufff yaaa bu fotolara yürekmi dayanır :eek:En yakın zamanda bi yiyenbilir etkinliği yapmamızın vakti gelmiş bence.Arkadaşlar bi haftasonu bi brunch falanmı düzenlesek ne dersiniz ;)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Pazar günü Eymirde yapacağız öyle birşeyler, neden gelmiyorsun ?

Güzelim zaten hafiften boğazım ağırıyor o karda kışta iyice şifayı kaparım walla ???

MKG' Alıntı:
Kardeşim onuda denedik Defender da aks kalmadı :( bütün bunları yaşamassak ne yapacağız sıkıntıdan patlarız :smiley:

Değerli arkadaşım tecrübelerini paylaşmandan dolayı teşekkür ederim, söylemiş olduğunuz gibi ARB kilit lerden bende son derece mutluyum, yaşadığım sorunlar tamamen hava borularının montaji ve iklim şartları ile ilgili sorunlardır şöyleki ;

ilkl montajda aracın arazi şarlarındaki esneme payını öngöremediğimiz için diferansiyel e bağlananhava hortumunu kısa bıraktık ve bu nedenle koparttı,
ikinci sorun Avusturalya ve Güney Amerkika şartları ile Ülkemiz arasındaki iklim farkı sorun yaratıyor, en son arazi şartlarında (-10 derece ) plastik borular sertleşti ve koptu, üçünçü sorun Webosta eksozu yakınından geçen hava borusu eksoz sıcaklığından eridi ve koptu,

Yaşanan problemlerin kaynağı tespit olunca çözümde kolay, Heavy Duty Air pipe kit sipariş verdim gelince sorun kalmayacak,
Sevgiler

Sayın MGK, bilgiler için çok teşekkürler...

eeg52' Alıntı:
hadi bakalım şimdiden AFİYET OLSUN , darısı yiyemiyenlerin gelemiyenlerin başına...... :smiley:
yani darısı benim başıma.;D
Şubatta bizim evde sıkı yönetim ilan edilecek.;D

mrb.hafta sonu akşam söle sakın güzel çay içilebilecek sohbet edilebilceke biyer olursa ben gelirim :smiley: gündüz vaktım olmucak ama akşam güzel olabilir bide şöminesi olan biyer olsa offff ;D hep dag tepe aşılcak degilya 2 de sohbet ederiz :smiley: benim şuan aklıma geldi sizlerin fikrini bilmiyorum görüşmek üzere herkeze selamlar 8)
şekerşey0606' Alıntı:
Ya ufff yaaa bu fotolara yürekmi dayanır :eek:En yakın zamanda bi yiyenbilir etkinliği yapmamızın vakti gelmiş bence.Arkadaşlar bi haftasonu bi brunch falanmı düzenlesek ne dersiniz ;)

Etkinlikte size 1 tepsi sütlü irmik helvası gelemesem bile kargoyla gönderirim...
ceranus' Alıntı:
Sucuklu, pastırmalı yumurta olursa bir de üstüne irmik helvası olursa ben de hazırım ;D

Zor ama keyifli günler seni bekliyor Kerim, şimdiden sana ve sevgili eşine , vatanımıza, milletimize ve ailesine hayırlı olsun minik bebeğiniz :smiley:

Hepimizin maskotu olacak sanırım, ilk kamp etkinliğinde :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
yani darısı benim başıma.;D
Şubatta bizim evde sıkı yönetim ilan edilecek.;D

Işılcım, hangi kar, hangi kış ben göremiyorum ;D

şekerşey0606' Alıntı:
Güzelim zaten hafiften boğazım ağırıyor o karda kışta iyice şifayı kaparım walla ???

Süper olur Adnan Bey bakın ama kesin isteriz biz irmik helvasını, öyle gönderemedim falan kabul etmeyiz şimdiden söyleyeyim de ;D

mezeci_67' Alıntı:
Etkinlikte size 1 tepsi sütlü irmik helvası gelemesem bile kargoyla gönderirim...

Tamam dediysek tamamdır bizde kıvırmak yok en kötü ihtimalle kargoya veririm gelir....

Adnan Bey,siz ordan postalayın bende burdan destek çıkarım size.Kendi elcaazlarımla yaptım söylemesi ayıp ;)

GetAttachmentCA48UCVJ.jpg

Işıl oldu mu bu şimdi ya??

Hep Japonlarla İngilizler arasımı çekişme olucaktı yani ;D ;D ;D

GetAttachmentCAR450B1.jpg

Adama sorarlar ne zaman yiyoruz diye,haberin olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.