Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)
resimler ivideoları yollayan zerrin kerime ve fatihe çok teşekkürler ben resimlere baktıkça daha bi içimi heyecan dolduruyo önümüzü alamamak böle bişi işte
onur hani biz seninle yemek yediğimiz yere indiğimzde ben soğuk diye suzukiye geçtiğimde sen beni erene şikayet etmiştin hatırlıyormusun )
bu resimlerde bişeyi farkettim kerim abinin atııklarının bazılarında hani ben seni şaka yollllu başına her şey gelir dediğimde araçtan inmem demiştin yaaa bence sen bu resimlerden sonra hiç konuşma gördümki sen araçtaykende bi reno12ile dokunsak işin yaş yani )
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)
vardım vardım ayrıcazaten ben suzukiye bindiğimde bütün ayakkabım herşeyim kuruduki zaten yani ben karaya varmadan kahramanım beni kurtardu ali arkadaşımada teşekkür ederim gerçekten )
fastjunkie' Alıntı:
flying surfer , aramıza hoş geldin.
etkinliklerimiz birden başladı sonra da önünü alamadı kimse
bu arada ticari nle de gelebilirsin. gezenbilir ankara ticari bir aracın neler yapabileceğini öğrendi
;D ;D
tekrar hoşgeldin