Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,788
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

biz de sanırım seni görür gibi olduk ama... inşallah önümüzdeki hafta da tanışırız... buradaki herkes çok iyi insanlar...

Etiketler

kesinlikle doğrusun... o zaman tanışmak ve görüşmek üzere...

CortoMaltese, senide aramızda görmeyı çok isteriz sen de orada bızımleydın o yuzden bılıyorumkı sende çok iyi bir insansın diğer gezilerde gorusmek üzere.

arkadaslar, bik kendi kendimize cok eglendik. umariz siz de gulersiniz...
Page_4.jpg

CortoMaltese' Alıntı:
bu gün şile ormanlarında döktük kurtları artık. demek ki neymiş? cumartesi şirketten kaçmak zormuş.. kaçsan bile telefon açık bırakılmayacakmış...
gezi cok keyıflı olmus bende katılamadım
pazar gunu sılede bıraz etap yaptık kumbaba , sofular , yesılvadı etaplarını gectık sanırım yucel ıle yolda selamlastık keske karsılassaydık seninlede , 2 tahoe dolasırdık ormanda ,

Serkan slideshow çok iyi fikir,süper olmuş ama bu gidişle işimden olucam...

Katılamadığım için üzüldüğüm bir gezi olmuş.
Sanırım birkaç üzücü hadise de yaşanmış ama çok zevkli geçtiği belli...Sanki bir vinç operatörü eksikliği mi var Nadir abicim? :D
Kazasız belasız bitmiştir umarım, katılanlara çok çok teşekkürler...
Birde şey merak ettim herkes mi çok acıktı ne? yemek fotosu yok hiç
:D

KML' Alıntı:
gezi cok keyıflı olmus bende katılamadım
pazar gunu sılede bıraz etap yaptık kumbaba , sofular , yesılvadı etaplarını gectık sanırım yucel ıle yolda selamlastık keske karsılassaydık seninlede , 2 tahoe dolasırdık ormanda ,

kumbabaya girmedim ama sofular saklıkoydan ormana girdim. saat 7'ye kadar filan oradaydım. gene orman yolundan rivaya geçip istanbul'a döndüm. çarşamba tatil için istanbul'dan ayrılıyorum. sitede likya yoluyla ilgili yazıları okudum. sanırım o tarafa doğru gidicem. döndüğümde ilk haftasonu tekrar sofular'a gidebilirim. programlarız beraber gideriz.

CortoMaltese' Alıntı:
kumbabaya girmedim ama sofular saklıkoydan ormana girdim. saat 7'ye kadar filan oradaydım. gene orman yolundan rivaya geçip istanbul'a döndüm. çarşamba tatil için istanbul'dan ayrılıyorum. sitede likya yoluyla ilgili yazıları okudum. sanırım o tarafa doğru gidicem. döndüğümde ilk haftasonu tekrar sofular'a gidebilirim. programlarız beraber gideriz.
bende oralardan gectım saat 8 9 gıbı ıstanbula dondum , kısmet bıdahakı sefere programlarız ,
nıhat abı de yanındamıydı ? ıyı tatıller dıyım sımdıden.

SDC ve diğer gelemeyen arkadaşlar; çok ama çok şey kaçırdınız. Harika bir yer, harika insanlar, harika makinalar; her şey harikaydı. Gece 11 oldu inan hala dönesimiz gelmedi. Hele ışığın etrafında bir gece sohbeti vardı ki (Mustafa abinin zulasından çıkardığı sıcak su ve kahve de cabası) ... Kesinlikle kaçırılmaması gerekiyordu. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum...

volkie' Alıntı:
arkadaslar, bik kendi kendimize cok eglendik. umariz siz de gulersiniz...

Sizler harikasınız Duran kardeşler. Muhteşem, çookk güldüm yaa..
Niva'da ki yazıları değiştirelim mi Faruk :smiley: :smiley:

Merhabalar arkadaşlar;
Pazar günü Şile de olduğumdan dolayı foruma bakamadım bugünde iş yerinde sadece göz atabildim yazı yazmaya fırsatım olmadı.
Cumartesi bir takım ufak tefek olumsuzluklara rağmen yinede güzel bir gün geçirdik. Buradan iksje ve Nadir abime tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Bakıyorumda fotografçı arkadaşlarımız hünerlerini göstermişler hiçbir kareyi kaçırmamışlar Serkan'nın donmuş haldeki şaşkın bakışlarınıda :D :D(onun yerinde ben olacaktım ama Serkan benden önce davrandı) ;D Ellerinize sağlık.
Katılan katılamayan herkese teşekkürlerimi sunuyor yeni gezilerde görüşmek üzere diyorum.
Herkese Saygılar...

yuysal çok sağol. Nadir abi ile benim biraz canlar sıkıldı belki ama bence yinede güne gölge düşürecek kadar büyük bir problem değil. Bizimki biraz garip oldu ama sonuçta offroad gezisi diyorsak sanıyorum hepimiz ufak tefek hasarlara hazırlıklı geliyoruz oralara.

Ben hatırlatmamak adına yazmadım..ama genede geçmiş olsun Cem....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,662
Kaydolan Son Üyemiz
staria

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR