Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,757

Etiketler
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

Dayanamıycam anlatıcam Serkan nın donma halini ;D

Faruk hızını yine alamayınca kendisine biraz ilerdeki içerisinin çamurlu olduğunu düşündüğüm sazlık bölgeye girebileceğini söyledim .Farukta bana, batarsam çekersin ama dedi ,bende memnuniyetle deyip aracıma doğru yöneldim.Faruk hiç vakit kaybetmeden sazlığa doğru gazladı biraz ilerledikten sonra aracının durduğunu ve sürekli gaz bastığını gördüm ( duydum ) ve arkasından Yüksel gell battımm diye diye bir ses.Ben olay mahalline giderken Serkan kardeşim benden önce davranıp (Ekmek parası çıktı diyerek ) Hemen vincin halatını boşaltıp Başına geleceklerden habersiz Faruk a doğru sazların arasına daldı elinde vincin halatı tam Faruk un lada ya takacakken birde ne olsun , Faruk gazlayıp gitti ,Çünkü zemin kupkuruydu :D :D :D :D
Şakayı anladı ama iş işten çoktan geçmişti zokayı yutmuştu bir kere

serkan.jpg

Dona kalmış ve birazda gülümsemekli arkasından baka kaldı.

Dayanamdım fotoyu görünce abi,napim. Kendisini yardım severliğindenve çok arkadaş canlısı oluşundan dolayı kutlamak ve alnından öpmek gerekir.Birde benim özellikle teşekkür etmem gerekiyor yoksa onun başına gelenler benim başıma gelecekti.
Teşekkür ederim Serkan'ım ;D

Günün en keyifli anlarından biriydi ama :smiley: Şakayı planladık, parmaklar deklanşörde :smiley: Fakat, bizden çok Serkan gülmüştü bu şakaya :smiley: :smiley:

Serkan'nı kızdırma bi fotomontaj....onun yerinde donmuş Yüksel olursun ;D

Sağol Uğur abi. Bu fotoğrafları da bu gezininklasörüne ekleyebilirsiniz diye düşündüm. Bendeki çok az fotoğraf arasından 2 tanesi.

Bu arada Volkan karikatür harbiden süper olmuş.Artık her geziden sonra bekliyoruz haberin olsun ;)

Bence o karikatürleri ayrı bir başlık altında sınıflayalım ;D

valla o kadar güldük ki serkan'la dün gece, sizlerle paylaşmadan edemedim.. cok güzel fotograflar var.. daha ne hikayeler cikar onlardan.. :smiley:

O zaman yapın Duran kardeşler birşeylerde gülelim biraz.Murat beyin dediği gibi onları ayrı bir başlık altında toplar baktıkça güleriz , süper olur.

valla ben seve seve yaparım yeni bişeyler ama herkesin katkısı olursa daha eglenceli olur. yoksa büyük sorumluluk olur benim için.. :D :D

Arkadaşlar şöyle bir çalışma yapalım mı?
Gezi fotoları için ayrı bir alan açsın moderatör arkadaşlar bize de ayrı bir sohbet yeri..böylece sohbet yerinde link vererek daha rahat konuşur, fotoğrafları aramak içinde sayfa sayfa dolaşmamış oluruz ne dersiniz?
Sayımız oldukça fazla ve çok sayıda foto olması sayfa açılmasını güçleştiriyor çok...
önerinize sunuyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,8258.new.html#new adresinde yeni bir konu açtım. Buradan her türlü muhabbete devam edebiliriz arkadaşlar :smiley:

Ayrıca bundan sonraki gezilerimizin duyurusu ve gezi sonrası paylaşım için şöyle bir yol izleyebiliriz: Gezinin tarihi ve yeri belli olduktan sonra organizasyona katılacaklara ilişkin bir liste ve organizasyon detayları ilgili konu başlığı altında konuşulabilir. Daha sonra da geziye ilişkin fotoğraflar bu konu altında paylaşılabilir. Böyle yaparsak geziye ilişkin fotoğraf arayışlarımızda sayfalar arasında kaybolmayız. Her türlü gezi vb. muhabbetimizi ise yeni başlık altından yapabiliriz. Ne dersiniz dostlar?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR