Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,762
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

arkadaşlar tekrar selamlar; şu anadolu yakasından gelecek olanlar için bir buluşma yeri ayarlanması çok iyi fikir. Zira ben gidilecek ve buluşulacak yeri hiç ama hiç bilmiyorum.

Etiketler

MERHABA ARKADAŞLAR...
14 SAYFALIK FORUMUN TAMAMINI İNCELEDİM. 2-3 SAYFA DIŞINDA GELEN MESAJLARIN KONU BAŞLIĞI İLE İLGİSİ OLMADIĞINI GÖRDÜM.
YENİ DOSTLAR, ARKADAŞLIK, OFF-ROAD, VB... HEYECANLAR İLE KURALLARI ALT-ÜST ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM. AYNI DUYGULARI PAYLAŞAN BİRKAÇ ARKADAŞIM DA TOPU BANA ATTIKLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ UYARILARI YAPMA GEREĞİ DUYDUM...

:smiley: GEZENBİLİR SİTESİNDE LİMİTSİZ YER OLDUĞUNU SANMIYORUM. O YÜZDEN ALANLARI MÜMKÜN OLDUĞU KADAR EKONOMİK KULLANALIM. MESAJLAR KISA, ÖZ, ANLAŞILABİLİR OLSUN...
:smiley: FORUM KONULARI İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI, TEKNİK DESTEK, GÖRÜŞLER, ÖNERİLER, VB... ÖNEMLİ...
SOHBET KONUSU FORUM BAŞLIĞI DIŞINA ÇIKTIĞINDA, "SERBEST MUHABBET VE TANIŞMA KÖŞESİ" FORUMUNA GİTMEMİZ DAHA DOĞRUDUR SANIRIM...
:smiley: ÖZEL KONULARDA, "ÖZEL MESAJ GÖNDER" SİSTEMİNİ KULLANALIM...
:smiley: SİSTEM HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZİ (Kİ BENDE YENİYİM, PEK ÇOK TEKNİK KONUYU BİLMİYORUM) ÖZEL MESAJLARLA YÖNETİCİ ARKADAŞLARA SORABİLİRİZ...
:smiley: MESAJLARI KÜÇÜK HARF KULLANARAK YAZALIM...
:smiley: ALT ALTA BİRKAÇ MESAJ YAZACAĞIMIZA, BUNLARI TEK MESAJ İÇİNE ALALIM...
:smiley: ALINTILARDA, BİZİM İÇİN GEREKLİ BÖLÜMÜ KULLANIP DİĞERLERİNİ SİLEBİLİRİZ...
:smiley: EN ÖNEMLİSİ ANA KONUDAN FAZLA UZAKLAŞMAYALIM...
:smiley: UNUTMAYALIM: SÖZ GÜMÜŞ İSE SÜKUT ALTINDIR...
:smiley: YENİ GİREN ARKADAŞLARIN SORU VE SORUNLARI ARADA KAYNAMAZ BELKİ...

FORUM İÇİNDE KAYBOLMADAN ARADIĞIMIZI BULABİLMEMİZ, EN ÖNEMLİSİ ZANNEDİYORUM...

YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZIN UYARI YAPMAMALARI NEZAKETLERİNDEN KAYNAKLANIYOR OLSA GEREK...

AYNI HASSASİYETİ SİZLERİN DE GÖSTERECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM... TEŞEKKÜR EDERİM...

(Konunun önemini vurgulamak için büyük harf kullandım. Özür...)

MK51' Alıntı:

Düşünceleriniz çok güzel. Yalnız konulara mesaj yazımında ilk harf büyük yazılırsa daha iyi olur. Bunun dışında tabi biz yönetici arkadaşlara her konu hakkında soru sorup, yardım isteyebilirsiniz. ;)

Bol gezmeler... ;D

balum' Alıntı:
İlk mesaja gidilecek yer saat zaman kurallar vs. yazılsa değişiklik olduğu zaman orası güncellense ... sonradan nerdeydi diye sayfalar boyunca mesaj okumak zorunda kalınmaz.

Arkadaşlar gezi programımızda herhangi bir değişiklik yok ilk mesajda yazılı olduğu gibi saat 13:30 da kemerburgaz shell de buluşulacak.Yiyecek ve içeceklerimizi önceden temin etmeniz gerekiyor.Bu gezi için tek kural bu.
Buluşma yerini bilmeyen arkadaşlar için ilk mesaja yol tarifini içeren bir yazı ekliyecem.

Herkese saygılar;

MK51' Alıntı:
MERHABA ARKADAŞLAR...
14 SAYFALIK FORUMUN TAMAMINI İNCELEDİM. 2-3 SAYFA DIŞINDA GELEN MESAJLARIN KONU BAŞLIĞI İLE İLGİSİ OLMADIĞINI GÖRDÜM.
YENİ DOSTLAR, ARKADAŞLIK, OFF-ROAD, VB... HEYECANLAR İLE KURALLARI ALT-ÜST ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM. AYNI DUYGULARI PAYLAŞAN BİRKAÇ ARKADAŞIM DA TOPU BANA ATTIKLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ UYARILARI YAPMA GEREĞİ DUYDUM...

:smiley: GEZENBİLİR SİTESİNDE LİMİTSİZ YER OLDUĞUNU SANMIYORUM. O YÜZDEN ALANLARI MÜMKÜN OLDUĞU KADAR EKONOMİK KULLANALIM. MESAJLAR KISA, ÖZ, ANLAŞILABİLİR OLSUN...
:smiley: FORUM KONULARI İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI, TEKNİK DESTEK, GÖRÜŞLER, ÖNERİLER, VB... ÖNEMLİ...
SOHBET KONUSU FORUM BAŞLIĞI DIŞINA ÇIKTIĞINDA, "SERBEST MUHABBET VE TANIŞMA KÖŞESİ" FORUMUNA GİTMEMİZ DAHA DOĞRUDUR SANIRIM...
:smiley: ÖZEL KONULARDA, "ÖZEL MESAJ GÖNDER" SİSTEMİNİ KULLANALIM...
:smiley: SİSTEM HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZİ (Kİ BENDE YENİYİM, PEK ÇOK TEKNİK KONUYU BİLMİYORUM) ÖZEL MESAJLARLA YÖNETİCİ ARKADAŞLARA SORABİLİRİZ...
:smiley: ALT ALTA BİRKAÇ MESAJ YAZACAĞIMIZA, BUNLARI TEK MESAJ İÇİNE ALALIM...
:smiley: ALINTILARDA, BİZİM İÇİN GEREKLİ BÖLÜMÜ KULLANIP DİĞERLERİNİ SİLEBİLİRİZ...
:smiley: EN ÖNEMLİSİ ANA KONUDAN FAZLA UZAKLAŞMAYALIM...
:smiley: UNUTMAYALIM: SÖZ GÜMÜŞ İSE SÜKUT ALTINDIR...
:smiley: YENİ GİREN ARKADAŞLARIN SORU VE SORUNLARI ARADA KAYNAMAZ BELKİ...

FORUM İÇİNDE KAYBOLMADAN ARADIĞIMIZI BULABİLMEMİZ, EN ÖNEMLİSİ ZANNEDİYORUM...

YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZIN UYARI YAPMAMALARI NEZAKETLERİNDEN KAYNAKLANIYOR OLSA GEREK...

AYNI HASSASİYETİ SİZLERİN DE GÖSTERECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM... TEŞEKKÜR EDERİM...

(Konunun önemini vurgulamak için büyük harf kullandım. Özür...)
Mustafa Bey bilgiler için çok teşekkürler.. :smiley: iyi forumlar arkadaşlar ;) yağmur yağsa da çamurlansak azcık... ;D ;D ;D ;D

Katılanlar;

1-yuysal
2-sduran
3-Jeep34
4-suavi
5-yücel
5-frkbdr&hural
6-MK51
7-mogzilla&mogzilla ceyar(2 araç)
8-corehunn
9-CortoMaltese
10-elnino(2 araç)
11-erhanranger
12-Jeepcj7
13-IKSJE
14-KML(kesin değil)
15-suatkabal

Özellikle teknik bilgi talep eden arkadaşlar bu taleplerini "TEKNİK" bölümü altına yazsınlar, gezi başlığı altına yazılanlar mesaj bolluğu yüzünden kaynayıp gider, asıl soruya cevap verecek kişiye ulaşamazsınız.
Denk gelirseniz cevap alırsınız :smiley:
Ayrıca yeni gelecekler fotolara aldanmasın piknik yapılacak yere binek araçlar da çok rahat gider, ancak etraftaki oyun alanlarına girmek kişiye kalmış, oyun alanları zaten yürüme mesafesinde :smiley:
Bu mevsimde çamur sadece göl kenarında olur, çamurdan çok bol bol kanal geçişi ve tırmanma yaparsınız, artikülasyonu bol bir gün olur :smiley:
güzel bir aktivite diliyorum sizlere :smiley:

anladığım kadarıyla baya kalabalık olunacak. bu durumda herkes kendi yiyeceğini kendisi getirecek sanırım. 2 sorum olacak. deneyimli arkadaşlar cevaplarsa ilk gelenler için iyi olur.
1- pişmiş veya soğuk yiyecek mi getirmek doğru olur.?
2- organizsayon saat kaç civarı biter.?

Anadolu yakasından katılacak arkadaşlar; şu bir yerde buluşarak ana buluşma noktasına beraber gitme işi için hiç kimse bir şey söylemedi. Kimsenin telefonu olmadığı için ana buluşma noktasına biraz geç kalacak arkadaşların grubu bulması bana imkansız gibi geliyor.

İki yakayı (bildiğim kadarıyla) ayırıyorum... Yanlışlık varsa sahipleri düzeltsin ya da uyarsın...

Anadolu Yakası Grubu
1-yuysal
2-Jeep34
3-frkbdr&hural
4-MK51
5-IKSJE
6-KML(kesin değil)
7-corehunn
8-Jeepcj7

Avrupa Yakası Grubu
1-sduran
2-suavi
3-yücel
4-mogzilla&mogzilla ceyar(1)
5-mogzilla&mogzilla ceyar(2)
6-CortoMaltese
7-elnino(1)
8-elnino(2)
9-erhanranger
10-suatkabal

Anadolu yakası grubu, saat 13.00-13.15 arası Kavacık köprüsünün altındaki yan yolda oluruz zannediyorum...
Avrupa yakası grubu ile de, 13.30 gibi Kemerburgaz Shell'de buluşuruz.

Yiyecek, içecek seçimi tamamen kişiye kalmış... Ama ufak bir ateş ya da mangal yapılabilir...
Yanınızda mangala atılacak birşeyler olursa fena olmaz...
Sonunda, mangal başında kimse aç kalmaz, getirdiklerimizi diğerleriyle paylaşırız...

Dönüş saati büyük bir soru işareti... Normalde hava kararmadan dönüş yoluna çıkılır.
Ama muhabbet keyifli ise, geç saatlere kalınabilinir...
Telefonum: 0532 541 25 24

Bende Anadolu yakasındayım:smiley:

Anadolu yakasında buluşma yeri ve saati öneriyorum:

Kavacık sapağını geçtikten sonra FSM köprüsüne girmeden önce otoban üzerinde sağdaki boşluk.

Saat 12:30

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

SON KONULAR

Geri