erhanranger
Kamp I
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)
yücel kardeşim espri yapmak istemiştim hatamızı uyarınca fark ettik.sen haklısın konuyu dağıttık.hoş gör cumartesinin heyecanından olsa gerek.yücel' Alıntı:abi taş falan değil hem kendimide kattım bu işin içine hepimiz için söyledim yani
ben taşı serkanla bana atıyorum dün geceki gezinin görüntülerinide bu sayfaya koymamamız lazımdı
serkanım rica etsem resimleride gezi sayfasından çıkarıp muhabbet köşesine alsak orda daha yakışıklı görünürler![]()
hosgeldın aramıza bır tahoe nun daha gelmesı cok guzel olduCortoMaltese' Alıntı:ben de dün keşfettim burayı. geziye katılmak istiyorum. napıcam? öyle çıkıp geleyim mi? biyerlere kayıt filan yaptırılıyor mu?
en bastan saydım 36. msj a kadarmogzilla' Alıntı:36 no.lu mesajda gidilecek parkur ile ilgili bilgi ve resimleri görebilirsiniz.
ilahiKML' Alıntı:hosgeldın aramıza bır tahoe nun daha gelmesı cok guzel olduen bastan saydım 36. msj a kadar
lınk verseydın keske
benden çok yaşayacaksın Iceman; tamamen katılıyorum... İlk mesaja gidilecek yer saat zaman kurallar vs. yazılsa değişiklik olduğu zaman orası güncellense ... sonradan nerdeydi diye sayfalar boyunca mesaj okumak zorunda kalınmaz.Iceman®' Alıntı:En başından beridir okuyorum ama kim geliyor kim gelmiyor, bir türlü aklımda tutamadım..değişik sayfalarda geleceğim şeklinde ibrazlar olmuş.
Kimlerin geldiği ile ilgili bir liste yapsanız işler çok daha kolay olmaz mı?
Birde organizasyonla ilgili bilgileri de toparlasak bir mesajda ki mağdur olanlar olmasın.
Aranızda olmayı çok isterdim fakat bu akşam şehirdışına çıkacağım için katılamayacağım.
İyi geziler...
Kazasız belasız geçsin.