Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,767
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)

HPIM0131.jpg

Etiketler

selam arkadaşlar ben geldim:smiley: sitenizi baya bi begendim cumartesi gunku gezinize katılmayı düşünüyorum bende ford ranger var.. bi sakıncası yoksa tabi:smiley:

abilerim arkadaşlarım konuyu baya dağıtıyoruz
gezi dışı olan sohbetlerimizi serbest muhabbet ve tanışma köşesine alalım diyorum
yoksa yönetimden bir geziye katılmama cezası alabiliriz :smiley:

erhanranger hoşgeldin aramıza
cumartesi günkü gezi için son durum yarın belli olur bir liste yaparız
gezilerimiz katılmak isteyen herkese açık

erhanranger' Alıntı:
selam arkadaşlar ben geldim:smiley: sitenizi baya bi begendim cumartesi gunku gezinize katılmayı düşünüyorum bende ford ranger var.. bi sakıncası yoksa tabi:smiley:

aramıza hoşgeldiniz.cumartesi sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.bu arada makinanın resimlerini bi görsek

abi taş falan değil hem kendimide kattım bu işin içine hepimiz için söyledim yani
ben taşı serkanla bana atıyorum dün geceki gezinin görüntülerinide bu sayfaya koymamamız lazımdı
serkanım rica etsem resimleride gezi sayfasından çıkarıp muhabbet köşesine alsak orda daha yakışıklı görünürler :smiley:

haklısın abi ben foruma geç kalmamın mazeretinin belgesi olsun diye bi resim koymuştum sonra gaza geldim galiba ;D
çok güzeldi çünkü dün gece :D

hatanı değil hatamızı canım kardeşim :smiley: ordata hata varsa hataya ortağız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR