Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,703
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

:smiley: yemekde başarı kaydettik galiba...masa örtümüz bile hazır

tn_Resim 196.jpg

tn_Resim 197.jpg

tn_Resim 205.jpg

tn_Resim 206.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

volkans' Alıntı:
siz 80 le yol bitiremeyecek olan mıydınız yoksa 120 görüp sevinen kişi miydiniz :smiley:

:D :D 120 ile gittiğimizi bilmiyordum, sevinmek değilde açıkçası korkmaya başlmıştım ben. :D :D :D

Malum bizim araçlar böyle şeylere alışık değiller.

İlker Kaptan fotoğraflar güzel.

DEFENDER hızında devam.

Mesut abim senin fotolar da harika, elde sağlam makine olunca bu sonuçlar doğal tabi.

Herkese teşekkür ederim, yine unutulmayacak harika bir gezi oldu.

nkurtkaya' Alıntı:
Herkese teşekkür ederim, yine unutulmayacak harika bir gezi oldu.

Sana kocaman kocaman teşekkürler..... Herzamanki çalışkanlığınla 5 dakika boş durmadın çay kahve yemek :smiley: süpersin :smiley: :smiley:

volkans' Alıntı:
siz 80 le yol bitiremeyecek olan mıydınız yoksa 120 görüp sevinen kişi miydiniz :smiley:

yok ben pesınıze takılıp bursaya gelmeyı dusunen aracım :smiley:) bayırdan kaptırınca 120-130 goruyo benımkısı

nejat

salata ve şişlerri kaçırmışız yawww

ndoganci' Alıntı:
nejat

salata ve şişlerri kaçırmışız yawww

ya kaptan senle vedalaşamadık :smiley: öpemedim seni :smiley: neyse bir dahaki sefere alacağım olsun :smiley: unutmayalım

ufuk tamamdır yazdım deftere :smiley:)))

DENİZ arkadaşım temenin için teşekkür ederim beni yakıp kavuruyor defender tutkusu nerdeyse buradaki ERDEK teki jandarma nınıkini kaçıracam ;D ;D ;D

berk' Alıntı:
yok ben pesınıze takılıp bursaya gelmeyı dusunen aracım :smiley:) bayırdan kaptırınca 120-130 goruyo benımkısı

hocam senin için uludağ parkuru organize ederiz bahane olur :smiley:

İlker abi defender'ımızın mahrem görüntülerini çekmişsin.Alınır o arıza sırasında çekim yapılınca :D
Fotoları yükleyen herkesin eline sağlık kareler mükemmel , makinemi getirmemek gibi bi hata yaptım pişmanım. :mad:

Assasin' Alıntı:
İlker abi defender'ımızın mahrem görüntülerini çekmişsin.Alınır o arıza sırasında çekim yapılınca :D
Fotoları yükleyen herkesin eline sağlık kareler mükemmel , makinemi getirmemek gibi bi hata yaptım pişmanım. :mad:

alınteri belli olsun istedim...

ilkersev' Alıntı:
alınteri belli olsun istedim...
Süpersin abi , zaten böyle doğal fotoların olayı daha iyi anlattığı kanaatindeyim.
Saygılar , :smiley: :smiley:

biraz da ben ekleyeyim diyorum ama ilker abiden sıra gelmedi yahu :smiley:

CcVF-TGMsugJOr-_ccTQAQ

oeh8drMPjHwZWAAKt9dcDQ

5_CBuSHrSKkZXjyok4qgpQ

KK0GBYfA8feZiwIdbyLcQw

9bky7pSORsTxTPs-OOKCXA

IMG_20101225_101831.jpg

IMG_20101225_154800.jpg

IMG_20101225_154830.jpg

IMG_20101225_155146.jpg

IMG_20101225_155222.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR