Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,708
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Eğlenceli ve zevkli bir hafta sonu yaşamışsınız. Orada olamamak üzdü bizleri. Aksiyon resimlerini de bekleriz....

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

İlk offroad deneyimimdi ve müthiş keyif aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum....

ASLI

2.mahmut' Alıntı:
herkese merhaba ancak şimdi tüm sayfalara bakabilldim aranızdqa olduğumuz için eşim ve kendim adına tekrar teşekkür ederiz..
Öncelikle
başından beri tüm organizasyonu yapan koşturan ilgilenen Ender kardeşime teşekkür edrim allah razı olsun
Reha biye pozitifliği ve liderliği için,
bolu grubuna misafirperverlikleri için,
izmit-kocaeli grubuna dostlukları için
cenk ve hilale tabikiii unutmadan gürkan ve volkana (bursadan ) , Burak bey eşi ve arkadaşlarına (sıcak şarap alacağımız var bu arada ):smiley::smiley::smiley:
naci abi, mert abi , mesut abi, ilker abi ve ekibine , ayrıca çılgın abim KuBİLAY aydına :smiley::smiley::smiley:
bu kadar iyi insanı bir araya getiren vesile olan 'ateş tanrısı faruk beye' ve LR lerimize :smiley::smiley::smiley:

çok çok teşekkür edrim çok eğlendik erken ayrıldık ama bu da bize yetti
dönüşte sorun yaşamadık 80 le sağdan sağdan döndük:smiley::smiley::smiley:)
yeni bir organizasyonda hepinizle görüşmek üzere sevgilerle

Mert hayırdır ?
Neden erken döndünüz ?

anlatılanlara ve fotograflara bakıyorum da gercekten guzel bır haftasonu olmus. bız katılamayanlar ıcın uzucu. ınsallah bır sonrakı organızasyonda gorusmek uzere, herkese selam...

çok güzel bir etkinlik olmuş emeği geçen ve bizlerle paylaşan herkese çok teşekkürler

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Resim 274.jpg

Resim 283.jpg

Resim 284.jpg

Evet kutular açılıyor :D :smiley: :smiley: Kusura bakmayın telefon ile anca bu kadar çekebildik :D

...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

devam
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

...
[attachment=1]
[attachment=2]

16.jpg

17.jpg

Resimleri paylaşan arkadaşların ellerine sağlık, eğlenceli bir hafta sonu olmuş, her bir resimle sanki ordaymış gibi hissettim
ateşin sıcaklığı yüzüme vurdu sanki ,şöminenin önünde sohpet eden arkadaşların yanındaydım sanki, şömineye odun atasım geldi bir anda, inşallah bir başka etkinliiğe katılarak, gerçekten yaşarım bu duyguları, görüşmek üzere

..

BOBO' Alıntı:
Mert hayırdır ?
Neden erken döndünüz ?
ya yolu ve sürati düşününce acele ettik ama keşke etmeseymişiz :smiley::smiley::
neyse bir dahaki sefere artık zaten şarap borcumuzu almadan peşinizi bırakmayacağız:smiley::smiley::smiley::

nadja' Alıntı:
mert & seda sizleri tanımak çok güzeldi.
o güzel ekmek arası sucuk için,doyumsuz muhabbetiniz için
en önemlisi gelip sizleri tanıma olanağı sağladığınız için kocaman teşekkürler..
seda muhabbet yarım kaldı sanki:smiley: devamını dilerim.
mert araba koleksiyonunu merak ediyorum.umariım birgün sergilenir.hepimiz görme şansı buluruz..
sevgiler
hilal
hilal selam valla şimartıyosun araba koleksiyonu deyince arkadaşlar yanlış anlamasın 1/18 model olarak açıklayayım :smiley::smiley::smiley:
bu arada kubilay abiyi direk sas komandosu falan sanıyosun deilmi acayip bi enerjisi var bravo valla
biz de seni tanıdığımıza çok sevindik teşekkürler NADJAaaa:smiley::smiley::smiley::smiley::

Oh beeeee iki gündür bekliyorum gürkan'ın kutuları açılsın diye ... ))
500 çıkacakmı ?? vamı daha.... :p

OOooOOoOOoO Tanercim keşke sen de olsaydın :D Senin kutun torpilli olacak merak etme :D
Aslında 100'ün üzerinde foto var ama hep eledim gereksiz çok foto olmuş. Maşallah arabamın önü çok uzun olunca
her fotoda çıkmış :D
Tanere kutusundan aselsan cb araç telsizi çıktı. Buroff'a hayırlı olsun !!!

sayokan' Alıntı:
Oh beeeee iki gündür bekliyorum gürkan'ın kutuları açılsın diye ... ))
500 çıkacakmı ?? vamı daha.... :p

Arkadaşlar, tekrar selamlar.
Hafta sonu gördük ki, çelik vinç halatları sorun. açması bir dert, sarması bir dert.
ben de bugün sentetik halat nereden nasıl temin edilir diye araştırdım ve istanbulda imalatçısını buldum. kendim için siparişini verdim. pazar günü bazı arkadaşlar ile sentetik halata geçmeyi konuşuyorduk.
firmanın linki:
http://www.kordiplik.com/kord/sentetik-vinc-ipi_18.aspx

7200 kg'lık kullanıma hazır sentetik halat 300 TL (aslında 150EU). ilgili arkadaşın Adı: Hasan bey, cep no: 0542 431 50 80. kendisi isteyen arkadaşlara yardımcı olabildiğini belirtti.

bilgilerinize :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.