Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

İyi günler
Çok güzel bir kış kampı olmuş,paylaşım için teşekkürler.

Etiketler

Bizim için güzel bir kamp'tı dostlarlarımızla bir araya geldik hoşca vakit geçirdik vesile olanlara teşekkürler. Mustafa bey'in Karavanda(MKG) ikram edilen kavrulmuş dağ fındığı ve ballı krep süperdi herkese sevdikleriyle mutlu günler dilerim. Bileğim sakat olduğu için fazla bir aksiyon yapamadım yaz kampına telafi ederiz.

Biz de grup olarak Sarıalan yaylasında idik........(Kamp yapılan otele gelmeden 300 Mt. önce soldaki 5 çadırlı kamp alanı...)
Güzel bir kamp oldu........Özellikle taaaaa Trabzon'dan üşenmeyip gelen ( kırmızı Lada Niva) ve kardeşi Jeoloji Mühendisi Recep bey ile tanışmamıza da vesile olan komik olduğu kadar eğlenceli, bir o kadar da donanımlı (teknik, ekipman ve bilgi olarak) Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü Başkanı Mustafa Mutlu abimize teşekkür ederiz......Bir iki foto da biz atalım............ ;D

kartop abi.jpg

logomuz.jpg

Cuma gece yarısından sonra yani Cumartesinin ilk saatlerinde kamp alanına vardık.......Kar yağışı ve kuvvetli ayaz altında çadırları kurmaya çalışıyoruz........

çad?r.jpg

yapmayın ya arkadaşlar.bakıyoruz ağzımızın suyu akıyor.olan var olmayan var.

tommycan' Alıntı:
Cuma gece yarısından sonra yani Cumartesinin ilk saatlerinde kamp alanına vardık.......Kar yağışı ve kuvvetli ayaz altında çadırları kurmaya çalışıyoruz........

Sakarya Ayyıldız ve karma gurubumuz E.S.G olarak Büyükdeliller üzerinden Uludağ B.zirve faaliyetimizden sonra Aralık ayında Her ay Bir Bolu yaylalarında kış kampı etkinliğimizde sırası ile

Aralık ayı:Bolu Abant yaylalarında kış kampı.....
Ocak ayı:Bolu..Seben haccağız ve tepeköy yaylaları kış kampı..
Şubat ayı :Sarıalan,Sarıalan göleti kış kampı....Listemiz dahilinde gerçekleştirdik.

Şubat ayında .....Gezenbilirin düzenlediği sarıalan bölge ve tarih olarak denk gelmesinden dolayı sarıalan göletinden vazgeçerek Köroğlu konağına yakınyere kampımızı 15 şubat gecesi 03:30 gibi attık.......

Kamp alanımıza bizzat gelerek Hoş geldiniz diyen ........Cartop (mehmet) abimize....... comopetus (Murat beye)........ ve taaaaa Trabzondan gelerek bize hoş sohbet 2 gün geçirten Mustafa Mutlu abimize teşekkürlerimizi sunarız........

Tommycan kadir. ;) gece kamp atarken fotosuna karşı bende kamp sökerken fotosu ile karşılık veriyorum.....

Diğer görseller bizim gurubun açtığı konuya..... :(

DSCF8078.jpg

IMG_0411.jpg

IMG_0401.jpg

hasan110' Alıntı:
Sakarya Ayyıldız ve karma gurubumuz E.S.G olarak Büyükdeliller üzerinden Uludağ B.zirve faaliyetimizden sonra Aralık ayında Her ay Bir Bolu yaylalarında kış kampı etkinliğimizde sırası ile

Aralık ayı:Bolu Abant yaylalarında kış kampı.....
Ocak ayı:Bolu..Seben haccağız ve tepeköy yaylaları kış kampı..
Şubat ayı :Sarıalan,Sarıalan göleti kış kampı....Listemiz dahilinde gerçekleştirdik.

Şubat ayında .....Gezenbilirin düzenlediği sarıalan bölge ve tarih olarak denk gelmesinden dolayı sarıalan göletinden vazgeçerek Köroğlu konağına yakınyere kampımızı 15 şubat gecesi 03:30 gibi attık.......

Kamp alanımıza bizzat gelerek Hoş geldiniz diyen ........Cartop (mehmet) abimize....... comopetus (Murat beye)........ ve taaaaa Trabzondan gelerek bize hoş sohbet 2 gün geçirten Mustafa Mutlu abimize teşekkürlerimizi sunarız........

Tommycan kadir. ;) gece kamp atarken fotosuna karşı bende kamp sökerken fotosu ile karşılık veriyorum.....

Diğer görseller bizim gurubun açtığı konuya..... :(
Merhaba Hasan bey.Keşke daha fazla muhabbet edebilme fırsatımız olsaydı.Ínşallah başka bìr kampta daha uzun sohbetler ederìz.Selamlar

Festivalimiz Haziran sonu Temmuz başı olarak yapılacak...Ankara olarak daha önce kamplarımız olacak, yakın veya uzak demeden katılmanı bekliyoruz Selim..

mserdemir' Alıntı:
yaz kampını iple çekiyorum

zerrin yaz kampının tarihi ne olacak,üç aşağı beş yukarı belli bir tarih varmı

Adnan Abicim, bileğin yeni alçıdan çıkmış olduğu halde bize harika bir peynir kızartma ikram ettin çok teşekkürler ediyorum, yeniden geçmiş olsun, festivalimizde sonuna kadar bizimle olursun artık :smiley:

mezeci_67' Alıntı:
Bizim için güzel bir kamp'tı dostlarlarımızla bir araya geldik hoşca vakit geçirdik vesile olanlara teşekkürler. Mustafa bey'in Karavanda(MKG) ikram edilen kavrulmuş dağ fındığı ve ballı krep süperdi herkese sevdikleriyle mutlu günler dilerim. Bileğim sakat olduğu için fazla bir aksiyon yapamadım yaz kampına telafi ederiz.

Çok güzel kamp olmuş. Özellikle karla kaplı ağaçlar çok hoşuma gitti. :smiley:
Artık kısmetse seneye katılacağız. :-[

mavifatih' Alıntı:
Fotoğraflar en az 7 mb olduğundan atmak sorun oluyor.
Göndermeden önce, bilgisayarınızda en uzun kenarı 1024 pixel olacak şekilde küçültüp öyle gönderirseniz çok hızlı gidecektir. :smiley:

Fotoğraflar için çok teşekkürler arkadaşlar.

Gezenbilir.com sitesinden gelen kamp daveti mailini okuduktan sonra hazırlık yapmaya başladık. Ben Kırklareli-Lüleburgaz'da yaşıyorum. Abim Mustafa MUTLU da Trabzon'dan iştirak edeceğini söyleyince kesin katılmaya karar verdik.
Cuma günü kampa katılacağımızı düşünürken son anda aynı gün için Ankara'da bir işim çıktı. Cuma günü sabah erkenden Ankara'ya hareket ettim. Kışlık bir tuluma ihtiyacım vardı. Aslında Ankara seyahati iyi oldu.
Her neyse.. Çok fazla zamanım olmadığı için Ankara'daki outdoor mağazalarını telefonla arayarak ellerinde -10 comfort derecesinde tulum olup olmadığını sordum. Özellikle Husky Anapurna arıyordum, ancak bulamadım. Macera Cumhuriyeti, Bahriyrli yi aradım, Anapurna yoktu. Bahriyeli ile telefon sohbetimizi kısaca aktarayım:
-Alo iyi akşamlar, elinizde Husky Anapurna var mı?
Telefondaki bayan
-Beyefendi kısaca bekleteceğim.
-Anapurna yok. Siz kaç kişilik çadır istemiştiniz?
-Hıı, Anapurna çadır değil uyku tulumu.
-Ha, on-onbeş dakika sonra arar mısınız?
Tabi ki bir daha aramadım. Herhalde telefondaki stajer kız diye düşündüm.
Nihayet K2 outdooru aradım. Ellerinde Anapurna olmadığını ancak ona çok yakın Enjoy olduğunu söylediler. Neyse Enjoy'u kısa pazarlıktan sonra sanırım uygun sayılacak bir fiyata aldım.
Bu arad abim de Loap wave -10 comfort derecesine sahip uyku tulumu kendisi için temin etmişti zaten.
Dörtdivan ilçesinde buluştuk. Tüm kamp malzemelrini Lada Niva'ya yükleyip kamp alanına hareket ettik.
Öğle olmadan kamp alanına ulaştık. Karlı zeminde çadırlarımızı kurduk. Çadırımız iki kişilik Loap venas modeli. Tente ve nihayet tuvalet çadırımızı de kurduktan sonra hazırlıklarımızı tamamladık. Çevremizde çadır kuran arkadaşlarımızla görüştük, tanıştık. Bu arada Kadir abimizin sohbetlerinden ve deneyimlerinden faydalanma imkanımız oldu. Çok keyifli ve eğlenceli saatler geçiridik. Kamp ateşinde iyice ısındıktan sonra saat 23:00 gibi yattık. Oldukça rahat ve sıcak gece geçirdik. Tulumlarımız beklentilerimizi karşıladı. Daha önceki soğuk kamplarda yazlık bir mumya tulumu dikdörtgen tulumun içine yerleştirerrek kullanıyordum, Enjoy daha konforlu gelmişti.
Tüm ekip arkadaşlarımıza ve Gezenbilir.com ekibine çok teşekkürler.
Son olarak kamp alanından birkaç kare....

DSC06078.JPG

DSC06078.JPG

DSC06090.JPG

DSC06089.JPG

DSC06090.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR