Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Tekrar merhaba
Şunu farkettim ki aynı mesajı iki kez girmişim. İlkinde fotoğrafların boyutları ile oynamamıştım, "sayfada hata" mesajını görünce yüklenmedi zannederek bir gün sonra tekrar aynı içerikteki mesajı yükledim, çifte oldu. Kusura bakmayın.
Moderatörlerden rica etsek birini silebilirler mi?
Herkese selamlar.
Ayrıca diğer paylaşımları ve fotoğrafları bekliyoruz.
Aralık ayından beri her ay yapa geldiğimiz ''''Her ay Bir Bolu Yaylasında Kış Kampı''' Faaliyetlerimizden Şubat Ayı Sarıalan ...da Gezenbilir ile aynı bölge aynı tarihe rastlaşması snucu kamp bölgemizi Bizde Gurup E.S.G olarak Köroğlu konagının 300 m. berisinde çekerek Kampımızı Attık.
Aralık Ayı Faaliyet Takvimimizde yer alması itibari ile ..............Hem bu etkinlikteki arkadaşların görsellerinin önünü kesmemek için farklı bir konu açarak Bizim gurubun sarıalan yaylası fotolarını aşağıdaki topikten paylaşıyorum...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94995.0
Yinede buraya bir kaç .......ortaya karışık foto koyayım.......
2 Sene önce Gezenbilir Land Rover buluşması da kışın aynı otelin orada olmuştu. Çok eğlenmiştik. Mükemmel bir organizasyondu. Tadı hala damağımızda. Bu sene kaçırdık ama bir sonrakini eşimle kaçırmayacağız. Bu organizasyona katılanlar benim gözümde çok şanslılar
Doğa güzel, faaliyet güzel, yemesi içmesi güzel, araçlar güzel ama biraz hava soğukmuş sanırım, yinede katılanların yüzlerinden mutlu oldukları görülüyor. Devamını ve katılabilmeyi dilerim.