umutkaptan' Alıntı:Bir izin yazısı hazırlıyayım
KEMALS42' Alıntı:sevtapcım,
senin araç bu sefer Bolu'ya sorunsuz gidecek değilmi? geçen sefer şanslıydın..en azından bir pajero vardı..şimdi uyuşuk bir ingilizle yola çıkmak zor olursa arkamıza bağlayabiliriz..
sevgiler
sevtap unutmaki kraliçen, mert ve naci beylerin v8 lerine kafa tuta tuta istanbula geldi. programı bozmaya gerek yok.SDC' Alıntı:Ben daha erken giderim ;D ;D ;D
xano' Alıntı:kemal abim sadece bir hatırlatma yapmak istiyorum. yan koltuğunda ben oturuyor olacağım. land takılması yapmazsan senin için hayırlı olur. demedi deme sonra. ))
sevtap unutmaki kraliçen, mert ve naci beylerin v8 lerine kafa tuta tuta istanbula geldi. programı bozmaya gerek yok.
SDC' Alıntı:Durun yahu, burada da marka tartışmasına girmeyelim
Gezi japonların, listeye devam
01) Sevtap Dilek Çimen (SDC) ........... 2 kişi ................... İstanbul .......... çadır ........ görevli
02) Levent Özkendirci (levento) ........ 3 kişi (1 cocuk)...... İstanbul .......... çadır ........ 1988 Pajero 3k
03) Kerim Alöç (yazargezeryolçizer) .... 2 kişi .................... Ankara .......... çadır ........ 1999 pajero
04) Kemal Sarığül, Hakan Bulu ........ 7 kişi .................... İstanbul ..........3 oda....... 1993 Pajero / MT/Telsiz CB+amatör+marin/kilit/vinç/strep/tekne/yedekte LR'ci
05) Onur Kolçak (fastjunkie) .......... 1 kişi ..................... Ankara........... çadır ........ görevli
06) Alper Hepgür, Murat Şenol .......... 4 kişi .................... İstanbul ......... 2*oda ...... 2009 L200
07) Taner nalbantoğlu ( sayokan ) ..... 1 kişi ? .................. Bursa ............ çadır ......... 93 pajero
eksperoto' Alıntı:bu seferlik bensiz kamp olucak malum 2. ofroad cu gelince günü birlik bile bir yerlere gidemez oldum.
sizlere şimdiden bol çamurlu kamplar diliyorum.
Bence bi mahsuru yok...orsa' Alıntı:Mitsibuhi'ciler siz daha iyi bilirsiniz ama çift yumurta ikizi olmasa da Pajero'nun tek yumurta ikizidir Galloper.
orsa' Alıntı:Mitsibuhi'ciler siz daha iyi bilirsiniz ama çift yumurta ikizi olmasa da Pajero'nun tek yumurta ikizidir Galloper.
sayokan' Alıntı:Bence bi mahsuru yok...
gollopercileri toplasanız bişey çıkmaz ortaya heralde guruptaki diğer arkadaşlarında düşüncelerini belirtmesi lazım.