Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,153
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010)

Ben daha erken giderim ;D ;D ;D

Etiketler

TÜM ARKADAŞLARA DUYURUDUR...
[attachment=1]
[attachment=2]
İZİN YAZISI KABUL EDİLİR.. EKTEKİ HAZIR FORMU ONAYLATMANIZ YETERLİ OLUR.. :smiley:

umutkaptan' Alıntı:
Bir izin yazısı hazırlıyayım :D

Form.jpg

Form1.jpg

bende bu etkinliğe katılmak isterim tek marka etkinliği olduğunu biliyorum benım hyundai galloper ile pajero çift yumurta ikizidir

bundan dolayı bende eğer işlerimi ayarlarsam aranıza karışmak isterim duyrulur tüm mitsubishi lerden izin istenir iyi günler

ıslerım yogunlugundan gelemeyebılırım :mad:
ama gelmeye calısacagım

marka buluşmasıdır arkadaşlar..

Sadece Tüm Mitsubishi Japon ları bekliyoruz..Düşman çatlatmak isteriz.. :smiley: azda olsak bizbize olalım..

Koskoca Gezenbilir'de bu kadar mı Mitsubishi var yahu ???

01) Sevtap Dilek Çimen (SDC) ........... 2 kişi ................... İstanbul .......... çadır ........ görevli
02) Levent Özkendirci (levento) ........ 3 kişi (1 cocuk)...... İstanbul .......... çadır ........1988 Pajero 3k
03) Kerim Alöç (yazargezeryolçizer) .... 2 kişi .................... Ankara .......... çadır ....... 1999 pajero
04) Kemal Sarığül, Hakan Bulu ........ ? kişi .................... İstanbul .......... ? ....... 1993 Pajero
05) Onur Kolçak (fastjunkie) .......... 1kişi ..................... Ankara............. çadır ....... görevli
06) Alper Hepgür, Murat Şenol .......... 4 kişi .................... İstanbul ......... 2*oda ...... 2009 L200
07) Taner nalbantoğlu ( sayokan ).......1 kişi ?....................bursa...............çadır.........93 pajero

KEMALS42' Alıntı:
sevtapcım,

senin araç bu sefer Bolu'ya sorunsuz gidecek değilmi? :smiley: geçen sefer şanslıydın..en azından bir pajero vardı..şimdi uyuşuk bir ingilizle yola çıkmak zor olursa arkamıza bağlayabiliriz.. :smiley:

sevgiler

kemal abim sadece bir hatırlatma yapmak istiyorum. yan koltuğunda ben oturuyor olacağım. land takılması yapmazsan senin için hayırlı olur. demedi deme sonra. :smiley:))

SDC' Alıntı:
Ben daha erken giderim ;D ;D ;D
sevtap unutmaki kraliçen, mert ve naci beylerin v8 lerine kafa tuta tuta istanbula geldi. programı bozmaya gerek yok.

Hayrola Hakan,
Tehdit seziyorum.. :smiley:
bak sana yaşanmış bir olay anlatayım.. :smiley:
Hafta sonu adamın biri pajero'su ile eşide yanında şile hacıllı yolundan çiftliğine gidiyor,bir grup ingiliz,amerikan ve aralarında ne olduğunu anlayamadığı bir kaç capon görüyor.Adamcağızın onlar ile işi yok.amacı ağva tarafındaki çiftliğe ulaşmak ve sakin sakin gitmekte..Bir bakıyor ki grub arkasına düşmüş geliyor.. telsizden konuşmalar ilginç ama.. kanal 8 AM.. :smiley:
**1.kişi = abi önden giden kim?
**2.kişi = biz dururken geçti,bilmiyorum..
**1.kişi = onu takip ediyor gibi olduk,önümüzde olunca..
**3.kişi = oda yavaşladı gibi,bizi görünce..
**kişi = olabilir,oda bizi görünce havalara girmiştir.... :smiley:
diyeceğim,biz japon'cular,ne önde giderken,nede arkamızda gördüklerimizden dolayı asla havalanmayız...arkası havalananları çok gördük, önde giden adamcağız sonradan olma değil, doğma offroad culardan .. :smiley:
demekki, telsiz herkesde olabiliyor.. o halde konuşmalara dikkat... :smiley:

xano' Alıntı:
kemal abim sadece bir hatırlatma yapmak istiyorum. yan koltuğunda ben oturuyor olacağım. land takılması yapmazsan senin için hayırlı olur. demedi deme sonra. :smiley:))
sevtap unutmaki kraliçen, mert ve naci beylerin v8 lerine kafa tuta tuta istanbula geldi. programı bozmaya gerek yok.

Durun yahu, burada da marka tartışmasına girmeyelim :smiley:

Gezi japonların, listeye devam ;)

01) Sevtap Dilek Çimen (SDC) ........... 2 kişi ................... İstanbul .......... çadır ........ görevli
02) Levent Özkendirci (levento) ........ 3 kişi (1 cocuk)...... İstanbul .......... çadır ........ 1988 Pajero 3k
03) Kerim Alöç (yazargezeryolçizer) .... 2 kişi .................... Ankara .......... çadır ........ 1999 pajero
04) Kemal Sarığül, Hakan Bulu ........ ? kişi .................... İstanbul .......... ? ....... 1993 Pajero
05) Onur Kolçak (fastjunkie) .......... 1 kişi ..................... Ankara........... çadır ........ görevli
06) Alper Hepgür, Murat Şenol .......... 4 kişi .................... İstanbul ......... 2*oda ...... 2009 L200
07) Taner nalbantoğlu ( sayokan ) ..... 1 kişi ? .................. Bursa ............ çadır ......... 93 pajero

bu seferlik bensiz kamp olucak malum 2. ofroad cu gelince günü birlik bile bir yerlere gidemez oldum.
sizlere şimdiden bol çamurlu kamplar diliyorum.

Yok kız,

valla şaka... kimsse alınmasın.. :smiley: ben techizatımıda yazdım :smiley:

SDC' Alıntı:
Durun yahu, burada da marka tartışmasına girmeyelim :smiley:

Gezi japonların, listeye devam ;)

02) Levent Özkendirci (levento) ........ 3 kişi (1 cocuk)...... İstanbul .......... çadır ........ 1988 Pajero 3k
03) Kerim Alöç (yazargezeryolçizer) .... 2 kişi .................... Ankara .......... çadır ........ 1999 pajero
04) Kemal Sarığül, Hakan Bulu ........ 7 kişi .................... İstanbul ..........3 oda....... 1993 Pajero / MT/Telsiz CB+amatör+marin/kilit/vinç/strep/tekne/yedekte LR'ci
05) Onur Kolçak (fastjunkie) .......... 1 kişi ..................... Ankara........... çadır ........ görevli
07) Taner nalbantoğlu ( sayokan ) ..... 1 kişi ? .................. Bursa ............ çadır ......... 93 pajero

Serkan,
olmuyor ama.. tabi bu markadan korkun yok onun için.. :smiley: neyse söz parçaları Co pilotum LR ciye not aldırırım...
kendine iyi bak.küçük offroad cuyu öp..

eksperoto' Alıntı:
bu seferlik bensiz kamp olucak malum 2. ofroad cu gelince günü birlik bile bir yerlere gidemez oldum.
sizlere şimdiden bol çamurlu kamplar diliyorum.

Mitsibuhi'ciler siz daha iyi bilirsiniz ama çift yumurta ikizi olmasa da Pajero'nun tek yumurta ikizidir Galloper. ;)

orsa' Alıntı:
Mitsibuhi'ciler siz daha iyi bilirsiniz ama çift yumurta ikizi olmasa da Pajero'nun tek yumurta ikizidir Galloper. ;)
Bence bi mahsuru yok... ;)
gollopercileri toplasanız bişey çıkmaz ortaya heralde guruptaki diğer arkadaşlarında düşüncelerini belirtmesi lazım.

orsa' Alıntı:
sayokan' Alıntı:
Bence bi mahsuru yok... ;)
gollopercileri toplasanız bişey çıkmaz ortaya heralde guruptaki diğer arkadaşlarında düşüncelerini belirtmesi lazım.

Eğim göstergesine kadar aynı araç ;D ;D ;D
Sadece markada Galloper yazıyor ,ki belirli bir yıl öncesinde o fabrikadan çıkanlarda Mitsubishi yazıyordu.
Bence de sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri