Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,658
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Bunlar da tüm gezinin gps datası.
Garmin dosyası ve aynı dosyanın farklı formatta saklanmış halini gönderiyorum.Uzantısı değişince boyutu büyüdüğü için 2 dosya halindedir.
Bu gpx dosyalarını kaydettiğiniz yere google earth üzerinden file/open ile ulaşıp açabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 11Ocak2009SuzukiGezi.gdb
    47.6 KB · Görüntüleme: 250
  • 11Ocak2009SuzukiGezi part2.gpx
    168.8 KB · Görüntüleme: 274

Etiketler

Erol bey teşekkür ederim gezi akşam konak konaklamalı olacaktıki kuracaktık güzel bir masa o zaman keyfi daha güzel çıkardı...
eroler' Alıntı:
budur hocam butun olay... pratik zeka.. ve guzel mezeler :smiley:

Hakan bey mantılar çok güzel gözüküyor yavaş yavaş sizde yiyenbilir tarafına geçiyorsunuz galiba....

valla hocam karnım toktu ama kebap ve mantıları acayip canım çekti ben hemen yiyenbilir bölümüne yataygeçiş yapacağım

Suzukiciler iki gündür ses yok,fotoğraflar bittimi?

nerdesiniz arkadaşlar fotoraflar bu kadarmı ufuğun dediği gibi üşenmeyin gönderin biliyorum zor ama deneyin

Herkes başka yerlere kaçtı herhalde biz elimizde ne varsa gönderdik...

buraya fotograf yüklemenin bi kolayı varmı naaptımsa beceremedim 250 lık fotoya 1250 yi geciyor buyuk geliyor diye ikaz cıkıyor bi formül verebilecek arkadaşım varmı ..????

internettte pıxresizer diye bir program var ücretsiz ordan programı indir ve resmin pixelini düşür

vallahi bende toplam 2-3 kare var. sadece telefonla çekebildiklerim. onlarıda yükleyeyim dedim. yoksa dayak yiyecektik...

110120091617.jpg

110120091619.jpg

110120091620.jpg

selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri