Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihaibu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 556
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,844
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

...

bolu kampı 082.jpg

bolu kampı 083.jpg

bolu kampı 084.jpg

Etiketler

Dere aktivitesi hep aynı kareler olduğu için pas geçtim,şimdi donmuş göl manzarası başlıyor

bolu kampı 122.jpg

bolu kampı 123.jpg

bolu kampı 124.jpg

Ayrılmaz ikili Çağlar(4L) ve Offroadpassion(Hakan) burda da gene beraberlerdi. ;D

bolu kampı 128.jpg

bolu kampı 129.jpg

bolu kampı 130.jpg

Donmuş gölde şansını zorlayan ekip acaba diyerek bayaa ilerlediler.

bolu kampı 132.jpg

bolu kampı 133.jpg

bolu kampı 134.jpg

elinize sağlık fotoğraflar çok güzel, donmuş göle dalmak isterim

Dönüş yolculuğuna geçtik, görüntüleri araç seyir halindeyken çeken(benim gariban makinamla)Tanjuya mütevaziliğinden dolayı teşekkür ederim.Bana;görüntüler fulu çıkabilir kusura bakma demişti.Ama görün bakın,eee işi bilmek bu olsa gerek. 8) 8) 8)

bolu kampı 137.jpg

bolu kampı 138.jpg

bolu kampı 139.jpg

Bu sadece denklansöre basmş hali arkidişin,bide çekse ne olacak. ???

bolu kampı 140.jpg

bolu kampı 141.jpg

bolu kampı 142.jpg

Bu gezini yapımında emeği geçen ve katılan herkeze sonsuz teşekkürler,birdahaki gezide görüşmek dileğiyle bendeki fotoğrafların sonuna geldik.Herkeze sevgiler saygılar. 8)

bolu kampı 150.jpg

bolu kampı 151.jpg

Tuğsan baba,sende amma foto çekmişsin hey maşalllah :D
Eline sağlık :D

Teşekkürler,kendi çapımda Türkiyenin birçok yerinden, gittiğim zamanlarda çekmeğe özen gösterdiğim yaklaşık 5000 civarı ufak bir albümüm var.Elimden geldiğince çekmeye çalışıyorum,bu arada diyeceksiniz hala neden profesyönel makinan yok,ihmal işte haklısınız onuda alacağım enkısa zamanda.

Böyle uyumlu bir guruba organizasyon yapmak gerçekten çok keyifli, herkese teşekkür ederim, devamı gelecek ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri