BindikBiElamete
Ana Kamp
Dar kapaklarda kullanabileceğiniz ve rahatlıkla temin edebileceğiniz bir kaç ürün var.
Dolap iç ölçüleriniz 7-10 cm aralığında olursa bu mekanizmayı kullanabilirsiniz.
Tamamen manueldir. Kapağı kaldırdığınızda tırnak yuvaya oturur ve kapak havada kalır.
İndirmek için kapağı biraz yukarı kaldırıp yine manuel olarak kapatabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 643714
İkinci seçenek makaslı bir sistem.
Bu mekanizmayı iç yüksekliği 22cm olan dolaplarda kullanabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 643715
3. olarakta 23 cm genişliğindeki dolaplarda bu pistonlu sistemi kullanabilirsiniz.
Ölçüleriniz buna yakınsa pistonlu sistem en sağlıklısı olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 643712
Tadarik konusunda sıkıntı yaşarsanız ben tedarik eder size kargolayabilirim.
Bunun içinde her hangi bir ücret talebim olmaz.
Forumdaşımıza hediyemiz olur
Hocam öncelikle hakkınızı helal edin, tek tek fotoğraflamışsınız üşenmemişsiniz yazmışsınız, detaylarını tek tek anlatmışsınız. Üstüne bir de gönül zenginliğinizi konuşturmuşsunuz. Hakkınız ödenmez vallahi.
Ölçü konusunda ise pencerelerin bir kısmını feda edeceğiz ama sizin bilgilendirmeniz öncesi tırnaklı, makaslı vb. sistemleri bilmediğim için mutfaklarda ki dolapların ölçülerine baktım 40-50cm arası değişiyordu. Açıkçası umutsuzluğa kapıldım çünkü camlardan o kadar feda etmeye ne ben nede eşim hazırdı. Ama sayenizde ölçülerle ilgili çok geniş bir skalaya sahip olduğumuzu öğrendim ve emin olun çocuklar gibi sevindim. Benim içinde hanımım içinde karavanın içinde izleyebileceğimiz manzara karavanı yapma sebeplerimizden biriydi. Varın siz düşünün bizim için ne kadar önemli olduğunu
Sayenizde bu hafta sonu hanımımla ortalama bir ölçü belirleyeceğiz. Düşündüğümüz ölçüyü haftaya pazartesi yine konu içinde size de bildiririm. Bu arada desteğiniz ve yardımınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.