BindikBiElamete
Ana Kamp
Öncelikle herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım, inşallah yardımlarınız ve desteklerinizle bir yandan hayalimi gerçekleştirirken diğer yandan aynı araçla aynı hayali kuran arkadaşlara bir kaynak olması açısından topladığım tüm bilgileri burada paylaşacağım. Bazı soracağım konularda elbette ki fikir ayrılıkları olacaktır fakat sizden tek ricam lütfen kimse kimsenin gönlünü kırmasın. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
Yapacağım karavan eşim ve benim için tam zamanlı yaşam alanı olacağından ve yüksük miktarda bütçemizin de olmayışından araç tercihimizi hem büyüklük hem fiyat uygunluğu açısından Iveco m23 olarak belirledik. Umarım pişman olmayız.
Doğruluğundan emin değilim fakat internet ortamında bulduğum iveco m23 iç ölçü bilgisi aşağıda yer almaktadır.
Yapacağım karavan eşim ve benim için tam zamanlı yaşam alanı olacağından ve yüksük miktarda bütçemizin de olmayışından araç tercihimizi hem büyüklük hem fiyat uygunluğu açısından Iveco m23 olarak belirledik. Umarım pişman olmayız.
Doğruluğundan emin değilim fakat internet ortamında bulduğum iveco m23 iç ölçü bilgisi aşağıda yer almaktadır.