Geri Görüş Kameraları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,523
Ynt: Geri Görüş Kameraları

drares' Alıntı:
Bekir bey, bu topiği ben açmış olmama rağmen bir süredir yazılanlara göz atmamıştım. Yaşadığınız tecrübeleri en ince ayrıntısına kadar bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Biliyorsunuz sizinkinin aynısı bir araç bende var, ve özellikle şehir içi park ederken çok sıkıntı yaşıyorum. Ben de navigasyon+geri görüş kamerası+ hatta olabiliyorsa bir de cd-dvd-mp3 çalarlı bir kombinasyon kurmanın hayalini yaşıyorum. Ama sizin anlattıklarınıza bakılırsa bu sadece bir hayal olarak kalacak :D :D :D
Paylaşımınız için teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:

Haşmet bey selamlar .,

Kamera görüş ekranlarını diğerlerinden ayırmanızı tavsiye ederim.
Bende 2 ayrı ekran var vede uygulamayla sabittirki bağımsız bir cam ekranı iyi verim veriyor , anlık değiştirme cambazlıkları yapma zorunda kalmıyorsunuz :smiley: ayrıca ekran fiyatlarıda ucuz , çok düşünmeye değmez.

Selamlar

Erhan

Etiketler

Siteye az girdiğim için gıyabımda yazılan bir yazı cevapsız kalmış.
Beyefendi rumuzumu kullanrak yaptıgınız yorumda kameraların çin işi oldugunu bilseydiniz almayacagınızı yazmışsınız , lutfen aldıgınız malı iade edin bende paranızın iadesini sağlıyım ilgili firmadan.
80 dolara Sony kamera almmayı ummanızı hayretler içinde okudum :smiley: naapıyorsunuz allahaşkına ??? orjinal sony ler 400 dolardan aşagı degıldır.

Ayrıca kameraların markasının HIKVISION oldugu sarih biçimde 33.sayfamda asagıdakı metinde yazılmıştı :-

« Yanıtla #644 : 27 Ocak 2011, 02:43:59 » Alıntı
Kameralarımı geçen haftasonu koydurdum arkadaşlar . Hikvision 910 lensler Sony hem görüş hemde güvenlik maksatlı kızılötesi kameralar. Ayrıca birde görüntü seçimine yarayan Quad diye bir hub konuldu . Ekran görüntülerini sonra verirrim.''

Size bunları dikkatlice okumanızı tavsiye etmiştim ,eger okumus olsaydınız HIKVISION kameraların ne malı oldugunu anlar, bizide burda pekçok arkadasımızın karsıında töhmet altında bırakmazdınız.
Birdaha yazdıklarınızda dikkatli olun ve insanları rencide etmeyin lütfen.

Yanlış anlamalar için özür dilerim. Sizi rencide etmek ya da töhmet altında bırakmak gibi bir niyetim yoktu.

Bana 06 Mayıs 2011 tarihinde 12:05:50 saatinde gönderdiğiniz özel mesaja bakarsanız yanlış anlamanın kaynağını görebileceğinizi sanıyorum.

Elinde monıtörü olanlar için şu tarz bir geri görüş kamerası varmış;

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/kablosuz-geri-vites-kamerasi-renkli-gece-goruslu-49175398

69,90tl fiyatı ile alınabilir görünüyor :smiley:

Geri görüş kamera sistemi kurduğum tarihte arayıp arayıp bulamadığım ve sonunda ancak Navigasyon'a bağlama çözümü bulabildiğim bağımsız monitörü Hong Kong'da bir sitede buldum:

http://www.409shop.com/409shop_product.php?id=106533 -->Bu ürün 35 dolar. Cama, vs. monte için.

Bunun açılır-kapanır bir versiyonu da var: http://www.409shop.com/409shop_product.php?id=105959 -->Siteyi dolaşırsanız daha ucuz fiyatlı benzerleri de mevcut.

Dilerseniz 88 dolara bir TV alıp, monitör olarak onu da kullanibilirsiniz: http://www.409shop.com/409shop_product.php?id=105848

Kısacası, siteyi dolaşın. Kamera dahil, ilginç pek çok ürün var. Fiyatları da oldukça makul.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,128
Kayıtlı Üye Sayımız
166,858
Kaydolan Son Üyemiz
kondromin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.