gercek 4x4 araba arıyorum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eses salih 26 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,359

Etiketler
Ynt: gercek 4x4 araba arıyorum..

hocam bu sorudan kaç tane soruldu bir bilseniz inanamazsınız...
sorularınız eksik...
amaç tam olarak ne?
nerde yaşıyorsunuz?
araç kaçıncı araç yani 2. araç mı? sadece off-road mı yapılacak?
bütçe ne?
beklenti ne?
hiç bir arazi aracını yakından tanımıyorsanız bu soruları sormalıydınız...

ben sadece ava balıga offroad bu amaclarda kullanıcam ve acemiyim..ben istiyorum ki en agır arazi sartlarında kullanıyım..bütce 35000tl ...fakat arastırdıgıma göre bazı araclarda 4x4 elektronik olarak vs geciş oluyomus ben istiyorum manuel olsun kendim arazi durumuna gore ayarlıyım...saygılar

eses salih 26' Alıntı:
ben sadece ava balıga offroad bu amaclarda kullanıcam ve acemiyim..ben istiyorum ki en agır arazi sartlarında kullanıyım..bütce 35000tl ...fakat arastırdıgıma göre bazı araclarda 4x4 elektronik olarak vs geciş oluyomus ben istiyorum manuel olsun kendim arazi durumuna gore ayarlıyım...saygılar

Tam manuel ve ağır arazi şartları diyorsanız CJ bakın

ok dostum sagolasın..bu lada nivalarda zannedersem manuel miş...cj tamamda az da modelli olsun diyorum

anladım....
o dediğiniz bağzı araçlarda geçerli zaten onlarda off-road da pek kullanılmaz, süs arabalardır onlar....
20 bine bir araç alın biraz bini 1-2 ay tecrübe edinin...daha sonra yavaş yavaş size uygun hale getirmeye başlayın, amaca göre setuplarını ayarlayabilir çeşitli aplikasyonlar la öyle kolay kolay bozamıyacağınız, sizi en az yolda bırakacak şekilde hazırlamanızı tavsiye ederim....

vel hasılll: 96 zj 5.2 v8 (grand cherokee)
97 üstü xj 4.0 yani (cherokee) kare kasa denen...size tavsiye ediceğim araçlardır...jeep bölümünü incelerseniz ne demek istediğimi de anlarsınız...

saygılar...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16034.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36638.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44781.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31825.0

buralarda birkaç foto hikaye falan da var bi göz atın...

en yakışıklı
en manuel
en basit
en alımlı
en karizmatik
en son nokta
en hesaplı
CJ sizi yoldan çıkmıssanız derdinize cj derman olacaktır

evet haklısınız heralde dun gece baya bi arastırdım galiba cj yada defenderde karar kılıcam tesekkurler yardımlarınız için

CJ`den şaşmayın bir kere sağlam yapılı bir araç alın yıllarca problemsiz binin diğerleride size gıptayla baksın, boş verin diğer markaları offroad`ın babası ve kralı CJ`dir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,513
Kaydolan Son Üyemiz
Harmanda01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR