iceman
Kamp III
Ynt: Geocaching Hakkında
bu yön bulma duygusu çok yüksek bit bağlantılı direk yukarsıyla irtibatlı
bu yön bulma duygusu çok yüksek bit bağlantılı direk yukarsıyla irtibatlı
Iceman®' Alıntı:bu yön bulma duygusu çok yüksek bit bağlantılı direk yukarsıyla irtibatlı
space ¢eм' Alıntı:evet vita es morte dayımın da bu bit bağlantısı fazlasıyla yüksek
[/quote
sende pek aşağı kalmazsın yiğenim ;D
mogzilla' Alıntı:space ¢eм' Alıntı:evet vita es morte dayımın da bu bit bağlantısı fazlasıyla yüksek
[/quote
sende pek aşağı kalmazsın yiğenim ;D
gps alanlara hayırlı olsun diyorum .. güle güle eskitsinler ... ne zaman başlanacak geocaching e ?
space ¢eм' Alıntı:gps alanlara hayırlı olsun diyorum .. güle güle eskitsinler ... ne zaman başlanacak geocaching e ?
yol' Alıntı:Özgür hoşgeldin Haftaiçleri müsait oluyor musun? Hep beraber başlayalım artık şu olaya derim?
VitaEsMorte' Alıntı:Özgür merhabalar. Sitede aktivitenin bini bir para olduğu için gözden kaçmış olabilir. Topluca bir hicret yapsak iyi olacak sanırım Özellikle şehir dışına gidecek arkadaşlar bir iki "cache" bırakabilir
fallen_su' Alıntı:çok keyifli bir oyuna benziyor yayğınlaştırmak lazım
VitaEsMorte' Alıntı:Özgür ayağına sağlık fotoğraf filan var mı?
Şehir dışına koyduğun defineleri burada da paylaşabilirsen güzel bir veritabanı oluşturabiliriz Ben de iş gereği şehir dışına epey çıkıyorum (denetçiyim), bu meyanda Türkiye'nin dört bir yanına salabiliriz namımızı ;D ;D ;D
Ben hiç duymadım ülkemizde bu tip şeyler satan bir yer. GPS mağazalarına filan da baktım ama yok sanırım?