KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi hamdolsun buralardayız telefonda filan görüşmedik ama seni çoktandır site de filan göremedim ondan yazdım ayrıca kampa da gidemedim abi bu sefer nasip olmadı. Nöbetteyim Özgür gibi
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri
warmaster' Alıntı:
abi hamdolsun buralardayız telefonda filan görüşmedik ama seni çoktandır site de filan göremedim ondan yazdım ayrıca kampa da gidemedim abi bu sefer nasip olmadı. Nöbetteyim Özgür gibi
Doğrudur erkut bey,memlekettedeydim bu sene epey kaldım,sivasda..orda her yer dağ bayır aratmadı off roadı,
bey dağı şenlikleri vardı rakım 2600 metre,güzel geçti...sağlık olsun erkut bey,görüşürüz bir gezide kısmetse,saygılar
tebrik ediyorum TOYOTA gibi dostlarımı güzel bir etkinlik olmuş helal olsun size
ama şunu unutmayınki LAND ROVER damgasını yediniz kampınızda
beni izlemeye devam edin çok yakında şok şok şook
Recep kardeşimize ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bukadar güzel organizasyonun senede ilkbahar ve sonbahar olmak üzere en az iki kez yapılması dileğiylen..
organizasyonun yukunu ceken Recebim ve mustafa abime ve orda bu guzelligi olusturan butun guzel insanlari saygiyla selamliyorum ve tesekkurler ediyorum