Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,233
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Beyler....

Hazirlik aşamasindan mintikaya kadar emege geçen abiler kardeşler hepiniz supersiniz başkada birşey demiyorum.

Dolu dolu bir kamp oldu uzakdan arkadaşlarimiz uşenmediler kalkip geldiler. Aramiza muhabbetimize katildilar. Her kapta dahada kemikleşen bir kadromuz olmaya başladi artik.

Yanlizzzzz her kampda olmazsa olmazlardan olan bazi özel resimler ve videolar gelecek tabiiii :smiley: ortalik biraz sakinleşsin ;)

Etiketler

Dostlar, sizler ile geçirdiğim tüm kamplardan aldığım tadı ozlemisim tekrardan hepinize teşekkür ederim. Bu arada Barbaros kardesim sayesinde artık fiilen ve gercekten TOYOTA VX 100 ailesine katılıyorum yarın. Hepinize tekrar teşekkür ederim.

kerembukus' Alıntı:
Dostlar, sizler ile geçirdiğim tüm kamplardan aldığım tadı ozlemisim tekrardan hepinize teşekkür ederim. Bu arada Barbaros kardesim sayesinde artık fiilen ve gercekten TOYOTA VX 100 ailesine katılıyorum yarın. Hepinize tekrar teşekkür ederim.

Sen toyota almadan da bizim kemik kadroya girmiştin zaten şimdi eksiksiz oldun hayırlı olsun :D

vip adama vip arazi aracı ;D

Nefis bir kamp olmuş hadi dökün fotoları ortaya.

kerembukus' Alıntı:
Kerem,hayırlı olsun. :smiley: Kürşat ında dediği gibi sen zaten kadrodaydın be dostum. ;)

Hayırlı olsun, 100 ler kulübüne hoş geldin.

kerembukus' Alıntı:

[attachment=1][attachment=2]

IMAG0468.jpg

IMAG0469.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

IMAG0472.jpg

IMAG0474.jpg

IMAG0476.jpg

Eyvallah dostlar, ama VIP değilde çok dostu barindirabilen bir kamp aracı diyelim Kursatim

Gerçekten süper bir buluşma olmuş, bu sene yeni araçlar da var onlar da süper gerçekten, bak bak doyulmuyor. Bu arada Kürşat bey 4x4 sitenize tüm resimleri zip olarak yüklemişsiniz, çok güzel düşünmüşünüz, hemen indirdik, çok teşekkürler.

Vanguard' Alıntı:
Gerçekten süper bir buluşma olmuş, bu sene yeni araçlar da var onlar da süper gerçekten, bak bak doyulmuyor. Bu arada Kürşat bey 4x4 sitenize tüm resimleri zip olarak yüklemişsiniz, çok güzel düşünmüşünüz, hemen indirdik, çok teşekkürler.

Ben teşekkür ederim bundan sonra hep aynı sekilde yapicam :smiley:

Emeği geçen arkadaşların hepsine teşekkürler.

iyi akşamlar,
yapılan güzel organizasyon ve güzel resimler için emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim....
Biz Antalya dan gelenler için yol yorucu ve külfetli olsada seve seve ve hevesle Toyota buluşmasına geldik aldığımız haz bu yorgunluğu bize unutturdu...

selamlarımla..

07gokhanlc' Alıntı:
iyi akşamlar,
yapılan güzel organizasyon ve güzel resimler için emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim....
Biz Antalya dan gelenler için yol yorucu ve külfetli olsada seve seve ve hevesle Toyota buluşmasına geldik aldığımız haz bu yorgunluğu bize unutturdu...

selamlarımla..

biz izmir ekibi eve döndüğümüzde ,yolda nasıl yorulmuşsak;hanımlar bizi zombiye benzetti...antalya yoculuğunu düşünmek dahi istemiyorum..buna rağmen uzak demeden bu özveriyi gösterip gelen antalya ve diğer ekiplere,bu sıcak otamı paylaşan her kese ,özellikle sıra dışı aracı,müzik,bar, ve lazer gösterisi ile renk katan bülent ve murat kardeşlerime teşekkürler.seneye tekrar kaynaşmak dileği ile

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri