Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 2.mahmut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,825
Ynt: Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011)

aliozanc' Alıntı:
Güzelgezi olmuş emeğinize sağlık. Ama Suzuki yanlız kalmış oralarda :smiley:

Yok abi araç sayısı gayet makul. 5 aracı aştı mı gece yarısına kadar oralarda sürünürlerdi.
Kontenjanlı gezileri sonuna kadar destekliyorum :smiley:

Etiketler

msenol' Alıntı:
Yok abi araç sayısı gayet makul. 5 aracı aştı mı gece yarısına kadar oralarda sürünürlerdi.

Bu söylediğnde haklısın, heleki lopez olunca baya zorlu oluyomuş. Ben sadece suzuki yanlız kalımış dedim :smiley:

arzuguide' Alıntı:
Ellerinize sağlık, iyi çamurlanmışsınız..
Bu arada Suzuki ne yaptı???? Zıplaya zıplaya geçmiştir her tarafı:smiley:))))))))
Zıplaya zıplaya geçtiği yerlerde oldu löp diye battığı yerlerde Arzu Hanım... :D :D lLopez ününü boşa çıkarmadı gene... ;D

bölükbaşı' Alıntı:
O zaman ilk video suzukiden gelsin... :smiley:

Sans bu ya yuklemeye basladigim ilk video bu ekleyecegimdi.

>>> http://img141.imageshack.us/i/g6y.mp4/ <<< Video Linki

Suzukinin kaldığı yerde, bizle beraber gelen XJ de kalmıştı. Sonradan knockout oldu Fronteranın battığı o büyük balçık çukurunda. ;D ve geziyi orada tamamlayarak geri döndü.

pancarmotorcu' Alıntı:
Bende sizleri özledim,biraz ara vermek zorundayım sağlık sorunları var

Merhaba Hasan abi geçmiş olsun kendini çok iyi bak ALLAHA emanet ol.

selamlar

msenol' Alıntı:
murat çok haklısın çok araba olsaydık yanmıştık manda çukurunda 1m su vardı ve yoğurt gibi çamur vardı
by pass yl bile 1 saat sürdüü ben bile bi ara sıkıldım yani napcaz diye ama kurtardık işi soradan

arzuguide' Alıntı:
Ellerinize sağlık, iyi çamurlanmışsınız..
Bu arada Suzuki ne yaptı???? Zıplaya zıplaya geçmiştir her tarafı:smiley:))))))))

ahmet abinini suzuksi bizden sora açılan çukurlarla boğuşmak yerine bu sefer en önde klavuzluk etti bize , maşallahı var land larımızın arasında olmasından bizde çok mutluyuz...

Ne mutlu off road yapabilene.......Elbet bir gün bizimde 4x4 ümüz olurda oralarda gezebiliriz.....Yalnız Tolgacım şu senin Landın artık ön yaylarını kaldırıp tavanınıda beyaz yapalım...yoksa sana co pılotluk yapmam..ona göre.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR