Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 2.mahmut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,826
Ynt: Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011)

bu arada tam bir son dakika organizasyonu oldu
sabah saat 9,30 da selahattin doğan abinin haber vermesi ile gazaa gelen Bendeniz, amerikalı serkan , damast,ahmet abi,tolga ve kuzen bankacı emre olaya iştirak ederek yaklaşık 8-10 km mesafeyi 6 saatte anca sökerek gecebildik
organize eden Selahattin abiye , bana hep eşlik eden Bölükbaşı amerikalı serkana, diğer gelen abilerime ve tolgaya ve emreye , ve yolda bize katılarak neşe ve geziye renk getiren 35 inç tekerlekli tuncay ve turgay biraderlere teşekkür ederim
bir dahakine görüşmek üzere...
esenlikler efendimmm

NOT: resimleri eklemeyi ihmal etmeyelimmm

Etiketler

2.mahmut' Alıntı:
bendeki resimler bunlar
5-6 tane video var hepsini toplasan 8-10 dakika yapar ama nasıl ekleyeceğimi malesef bilmiyorum videolar o küçük olan resimler bilen varsa izah ederse eklemeyi denerim bilginize
tolgada emrede ve amerikalı serkanda baya resim var tahminim onlarda eklerse güzel olur selamlarrr

SENİ YENECEĞİZ LOPEEEZZZZZ:::::::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Mert abi kesinlikle bu LOPEZi yeneceğiz, evet resimleri bekliyoruz.
Bendeki resimleri yarın yüklüyorum

Selamlar, guzel bir lopez gunuydu, resimleri imageshack'e yukluyorum suan mert, tek mesajda bitireyim isi dedim, olursa artik...

Simdilik tek kare ile idare et. :smiley:

06-02-2011 125.jpg

bölükbaşı' Alıntı:
Selamlar, guzel bir lopez gunuydu, resimleri imageshack'e yukluyorum suan mert, tek mesajda bitireyim isi dedim, olursa artik...

Simdilik tek kare ile idare et. :smiley:

Selam tek kare resim olmaz resimleri bekliyoruz

Bendeki resimler bu kadar, video cekmisim fazlaca, onlarida daha sonra eklemeye calisacagim.

06022011126.jpg

06022011127.jpg

06022011128.jpg

06022011129l.jpg

06022011130.jpg

06022011131.jpg

O zaman ilk video suzukiden gelsin... :smiley:

Sans bu ya yuklemeye basladigim ilk video bu ekleyecegimdi.

>>> http://img141.imageshack.us/i/g6y.mp4/ <<< Video Linki

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR