Gebze - Tavşanlı - Ballıkayalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,348
Ynt: Gebze - Tavşanlı - Ballıkayalar

Ballı kayalara kadar gelen dotlara davet. Deniz ve balık tutmaktan hoşlanan arkadaşlar varsa 20 km ileride hereke var teknemle açılabiliriz. tl 0535 9555134.Beklerim.

Etiketler

HEREKELİ' Alıntı:
Ballı kayalara kadar gelen dotlara davet. Deniz ve balık tutmaktan hoşlanan arkadaşlar varsa 20 km ileride hereke var teknemle açılabiliriz. tl 0535 9555134.Beklerim.
sayın herekeli,mercan restaurant (serkan 'ın yeri ) istanbuldan üşenmeden haftasonları balık yemeğe geldiğimiz bir yer,sizin tekneniz o rıhtıma bağlı olanlardan birimi? Bir hafta sonu gelip kendi tuttuğumuz balığı yemek isterim.Serkan'a karavancı enverabi derseniz tanır.Bu vesile ile karavanlar konusunda sohbet de ederiz.verdiğiniz tel .nosu ile irtibat kurarız.Birde herekenin izmit yönünde sahildeki günübirlik piknik alanının resimlerini paylaşırsan maltepe sahilde buluşan arkadaşlar için alternatif bir yer olur HEREKE.

HEREKELİ' Alıntı:

Güzel teklifiniz için teşekkürler. Yolumuz o taraflara düştüğünde arar, görüşürüz.

gerçekten doğası harika bir yer muhakkak gidlmesi gereken yerlerden biri,paylaşım için teşekkürler

Hereke sahili yaz ve kış çok ğüzel oluyor.Yazın cumartesi pazar ğünleri cok kalabalık oluyor. Hafta arası tafsiye ederim teknenin ismi TİAMO ayrıca serkan arkadaşım ve dürüst bir esnaftır.enyakın zamanda sahilin fotoğraflarını yükleyeceğim sayğılarımla.

Sayın herekeli davetiniz için teşekkürler İzmit benim köyden şehre geldiğim ilk göz ağrım ;D size çok yakındım Körfez-Tütünçiftlik İpraş 50.yıl lisesinde okudum askerliğide Gebze topcu alayında yaptım yani yarı İzmit'liyim Hereke'de birkaç kez gelmiştim Dilovasındada çokca akraba var senede üç beş kez geliriz oralara,olurda yolumuz tekrar oralara düşerse sizi ziyaret eder bir çayınızı içmek isterim.

bu herekeye gidilicekse bir karavancı adayı olarak ve sitenin suziki bolumunun off roadcısı baran 54 olarak bende katılırım sizlere hem fikir alır hem tanışırım. burdan boyle bir gezi olursa haberim olsun diye yazıyorum. ;) :D ;D

Sayın Baran 54 bölümde gezi duyuruları yapılıyor takip edebilirseniz zaman zaman geziler düzenleniyor hatta bu hafta sonu arkadaşlar Kandıra-Kefken-Pembe kayalıklardalar yaklaşık 20 araba,ilginize teşekkürler bizde sizleri tanımak isteriz kalın sağlıcakla.

yaybek' Alıntı:
Sayın Baran 54 bölümde gezi duyuruları yapılıyor takip edebilirseniz zaman zaman geziler düzenleniyor hatta bu hafta sonu arkadaşlar Kandıra-Kefken-Pembe kayalıklardalar yaklaşık 20 araba,ilginize teşekkürler bizde sizleri tanımak isteriz kalın sağlıcakla.
acıklamalar için teşekkurler abi bu haftasonunu kaçırdık ihşallh birdaki gezilerinize bana uygun olana katılırım. ;D

Fırsat bulunca gideceğim yerlerin başında. Paylaşım için çok teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler, 16 kişilik grubumuzla gelip görmek isteriz..

Çok güzel yerlermiş, 2011 yazına plana almalıyım, paylaşım için teşekkürler...

Haftanin 5 gunu oradayim. Serkani iyi tanirim. Orada calisiyorum. Herekeli umarim bir gun karsilasiriz.
Ballikayalarde ise karavanla girecek yer yok. Yukarida otoparkta birakmak zorundasiniz aracinizi. Gittik ve gercekten cok bozulduk.

insel' Alıntı:
Haftanin 5 gunu oradayim. Serkani iyi tanirim. Orada calisiyorum. Herekeli umarim bir gun karsilasiriz.
Ballikayalarde ise karavanla girecek yer yok. Yukarida otoparkta birakmak zorundasiniz aracinizi. Gittik ve gercekten cok bozulduk.
Geçen sene gittiğimde içeride iki adet karavan görmüştüm lakin bu sene karavanların olduğu yere bir bina inşa etmişler ve yukarıdaki otoparkı aktif hale getirmişler.Otoparka parkettikten sonra bir anlamı olmaz herhalde zira ne su gözüküyor ne de doğa.Mercan'a gidenlere ve gideceklere afiyet olsun. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR