Gd 300 hk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihangir2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,009

cihangir2

Yeni Üye
Arkadaşlar bu araç çok tutulduğu içinmi satılmıyor yoksa piyasa da gerçekten 3-5 tanemi var. anlamadım gitti . sahi... den de ilanlar neredeyse yıllık ilan takip ediyorum ne yeni ilan geliyor nede fiyatlarda oynama var...

Etiketler
Ynt: Gd 300 hk

aynı problemi yaşıorum. Botaş ihalesi takip etmek daha mantıklı. gerçi dif-lock bu araçların olmazsa olmazı . botaş çıkmalarına takmak için komle diff değiştirmek gerekior :smiley:

G cok pahali arac , kiymetli arac , uretimi az olan ve dolayisiyla kiymet olarak yeni veya ikinci el tum rakip 4x4'lere gore daha pahali . ve anavatan daki insanlar
ve bu aracin kiymetini cok iyi biliyor. o yuzden kolay kolay satilga cikartmazlar. [kibris'da malesef bu kadar kiymet deger verilmiyor ! :( ]

size tavsiyem botasdan cikma arac bulursaniz aliniz. diff lock sorunu cozerik ;) komple on ve arka aks'i almaya da gerek yok. mevcut olan akslarinizin ic aksamlari az
modifiye ile degisir. sizde gercek ustalar var, korkmazsiniz...... :smiley:

İlanlardaki satılıklar yaklaşık 1-2 yıllık ilan sürekli güncelleniyor. 86 model difsiz olanları 20-25 arası isteniyor orjinal olsun dersen kilitler ve akslar dahil 10000 tl civarı bir maliyeti var. botaş ihalede kaça veriyor bilmiyorum. türkiyede alanlar genelde aracı suv a çeviriyor ve fahiş fiyatlar istiyorlar kaporta boya dan sonra istenen fiyat 50-60 dan başlıyor. ayrıca kardeşimde feroza var arasıra ofroad a katılıyorum şimdiye kadar dağa bayıra vurulmuş bir g görmedim katıldığım gezilerde, ilk olmayı çok istiyorum ama açıkcası 50 60 da ağır geliyor 86 model araca vermek. kısmet diyelim.

demek ki benim 79 model 300GDT beles sayilir ! 15000 euroya herseyi yapilmis, diff locklu G. araziye ve gezmeye hazir muthis arac.

tr'ye resmi olarak giris yapma imkani olsa alan coook sansli olurdu !

saygilar huseyin

hüseyin bey merhaba
g klasse hakkında genş bilgisi olan birini bulmak çok güzel. size bir sorum olacak difflock olmayan bir g ye orjinal olmayan difflock takma maliyeti ne olur acaba ve türkiyede yapılmış örnek varmı
teşekkürler cihangir

adana'da bu islemi beceren cok iyi dostlarim . nazim arundar, tansu corat ve mahmut demir abim . nazim burda uye, onunla temasa gec. cok selamlarimi soyle. eger benden parca gerekirse cekinme sor. burda kibrisda bir dostumda parcalanmis G var , hemen parcalari gondermeye hazir 8)

hüseyin bey teşekkürler.
malesef bursada bu aracı görmek mümkün değil veya bana hiç denk gelmedi. bu böğle oluncada sürüş konforu açısından bir bilgim yok . benim için önemli olan sürüş konforu ve hafta sonu beni ve ailemi dağ bayır gezdirmesi. kardeşimde daha önce suzuki samurai vardı . o araç tam bir felaket sadece bir iş makinası . G araçta bir sedan araç sürüş konforu varmı acaba.

cihangir2' Alıntı:
hüseyin bey teşekkürler.
malesef bursada bu aracı görmek mümkün değil veya bana hiç denk gelmedi. bu böğle oluncada sürüş konforu açısından bir bilgim yok . benim için önemli olan sürüş konforu ve hafta sonu beni ve ailemi dağ bayır gezdirmesi. kardeşimde daha önce suzuki samurai vardı . o araç tam bir felaket sadece bir iş makinası . G araçta bir sedan araç sürüş konforu varmı acaba.

g her kosulun araci.

anlatilmaz , yasanilir........... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,018
Kayıtlı Üye Sayımız
166,764
Kaydolan Son Üyemiz
MuratBurakMetin59

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR