4WD
Kamp II
Ben bu aracı son Rusya seyehatimde görmüştüm. Fotografını çekme şansım pek olmadı çünkü ora Rusya ama ne olsada aracı kendim gordum ve internette biraz araştırma yaptıktan sonra fotograflarını buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.
kyaz75' Alıntı:KARAVAN YAPMAK İÇİN SORUYORUM GAZ MARKA MİNİBÜS VEYA PANELVANINI KULLANAN VAR MI NASIL?
Gaz türkiye piyasasına yeni girdi. turkiyede henüz 100,000 km deviren gaz varmı bilemiyorum. ancak motoru hakkında fazla bir bilgiye sahip degilim. bu yuzden motorları hakkında fazla bir sey soyleyemiyorum. piysadaki mevcut minibuslere oranla fiyatları çok ucuz bunun nedenide işçiliginin zayıf olmas veya malzeme kalitesizligi olabilir.kyaz75' Alıntı:aluminium motor 100 000 kmde motor istediğini söylüyorlar yakıtı fazla
4WD' Alıntı:Gaz türkiye piyasasına yeni girdi. turkiyede henüz 100,000 km deviren gaz varmı bilemiyorum. ancak motoru hakkında fazla bir bilgiye sahip degilim. bu yuzden motorları hakkında fazla bir sey soyleyemiyorum. piysadaki mevcut minibuslere oranla fiyatları çok ucuz bunun nedenide işçiliginin zayıf olmas veya malzeme kalitesizligi olabilir.
neden?mantar' Alıntı:Moskovada yasayan biri olarak Sakin bulasmayin kanser olursunuz derim.... :S