cenkcc Zirve Mesajlar 1,059 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 20 Nis 2010 #17 Ynt: GAZ Gaza Geldi ! Nurullah abi süper aracın valla... beykoz gezisindede harikalar yarattın yine tek kusuru çamur geçişinde senide baştan aşagı çamur etmesi herhalde...
Ynt: GAZ Gaza Geldi ! Nurullah abi süper aracın valla... beykoz gezisindede harikalar yarattın yine tek kusuru çamur geçişinde senide baştan aşagı çamur etmesi herhalde...
ufuk28 Kamp III Mesajlar 878 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 20 Nis 2010 #18 Ynt: GAZ Gaza Geldi ! Nurullah yine GAZ'a gelmişsin ;D ;D
nrlates GAZROVER (Nurullah Ateş) Mesajlar 1,226 Tepkime Puanı 1 Yaş 51 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu 123 20 Nis 2010 #19 Ynt: GAZ Gaza Geldi ! Slm Ufuk abi sen nerdesin ya telefonu nu da kaybetmişim bulamıyorum. Geziye giderken seni arayacaktım.
Ynt: GAZ Gaza Geldi ! Slm Ufuk abi sen nerdesin ya telefonu nu da kaybetmişim bulamıyorum. Geziye giderken seni arayacaktım.
ufuk28 Kamp III Mesajlar 878 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 20 Nis 2010 #20 Ynt: GAZ Gaza Geldi ! O geziden haberim vardı, Hasan ve Sina'da çağırdı ama o gün Kerem'in sınavı vardı, gelemezdik Telefonu özelden yazıyorum
Ynt: GAZ Gaza Geldi ! O geziden haberim vardı, Hasan ve Sina'da çağırdı ama o gün Kerem'in sınavı vardı, gelemezdik Telefonu özelden yazıyorum
nrlates GAZROVER (Nurullah Ateş) Mesajlar 1,226 Tepkime Puanı 1 Yaş 51 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu 123 20 Nis 2010 #21 Ynt: GAZ Gaza Geldi ! tamam dır abi görüşmek üzere.