Gaza Basınca Rolanti Düşmesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berkaykirhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,339

berkaykirhan

Yeni Üye
Selamlar arkadaşlar aracım 99 model 1.6 vitara rolanti 1000 devir civarında iken gaza dokununca rolanti önce düşüyor sonra yükseliyor bazen stop edecekmiş gibi oluyor gaza sert yüklendiğimde olmuyor.Hem lpg hemde benzinde aynıo sıkıntı var.Araç soğukken sıkıntı yok araç sıcakken yapmaya başlıyor.Akışmetre rolanti sensörü buji buji kabloları distribütör kapağı değişti subap ayarları yapıldı.Sorun devam ediyor.

Etiketler
Ynt: Gaza Basınca Rolanti Düşmesi

binek aracımda aynı sorun mevcuttu ilk olarak bujiler buji kabloları distiribitör kapağı değişti benimde sorun çözülmedi sonra tüm filtreleri egsozu tüpün beynini ce yakıt pompasını değiştirdim sorun çözülmüştü.

Su Küçüğün Yol Büyüğün' Alıntı:
binek aracımda aynı sorun mevcuttu ilk olarak bujiler buji kabloları distiribitör kapağı değişti benimde sorun çözülmedi sonra tüm filtreleri egsozu tüpün beynini ce yakıt pompasını değiştirdim sorun çözülmüştü.

Abicim egsozu yazmayı unuztmuşum egsozda değişti tüm filtreleride değiştirdim. fakat sorun çözülmedi sıkıntı hem benzin hemde lpg de var.Aynı anda hem yakıt pompası hem lpg beyin arızası olabilirmi.3-4 değişik tamirci ve lpg servisine gittim lpg markası milano.Unutmuşum lpg regülatörüde değişti.

hiç bir zaman iyi bir tamirci ile karşılaşamadım servislerde pahalı geldi tüpün beynini ve yakıt pompasını gözden geçirmekte fayda var bu arada benim araçta gaza basınca rolanti düşüp çok yavaş yükselirken bişeyler patlar gibiydi pat pat ses gelirdi.

Benim binek aracimda ayni problem oluyordu usta gaz kelebegine bakim yaptiginda sorun çözülmüştu

rabbit' Alıntı:
Benim binek aracimda ayni problem oluyordu usta gaz kelebegine bakim yaptiginda sorun çözülmüştu

Gaz kelebeğini komple arkadaşımın aracından benim araca takıp denedik rolanti sensörü ile beraber sonuç aynı.

İngilizce biliyorsanız ya da ailede bilen biri varsa aradığınız soruların cevapları burda: http://www.amazon.com/Suzuki-Samurai-Sidekick-Chevrolet-Tracker/dp/1563924323

Başka bir kitaba daha bakayım diyorsanız bir de bu var: http://www.amazon.com/Samurai-Sidekick-Tracker-1986-98-Chiltons/dp/0801990882/ref=pd_cp_b_0

sakyuz' Alıntı:
İngilizce biliyorsanız ya da ailede bilen biri varsa aradığınız soruların cevapları burda: http://www.amazon.com/Suzuki-Samurai-Sidekick-Chevrolet-Tracker/dp/1563924323

Başka bir kitaba daha bakayım diyorsanız bir de bu var: http://www.amazon.com/Samurai-Sidekick-Tracker-1986-98-Chiltons/dp/0801990882/ref=pd_cp_b_0

Teşekkurler bakıcam.

Yani taa dünyanın öte ucundan kitap sipariş etmek pek pratik gelmeyebilir ama bizim tavsiyeler de pek pratik olmayacak, boğaz kelebeğinden başka bir de rölanti hava valfi diye birşey varmış, boğaz kelebeğinin içinde bir de sensör varmış ama onu da siz yazmışsınız galiba yukarıdaki mesajların birinde, kimbilir başka neler vardır. Ya şundadır ya bunda işi yani, madem anlayan bir usta da çıkmadı yaşadığınız şehirde, en temizi amazondan siparişi vermek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR