Gavurhisar Kanyonu Off-Road, Kamp ve Kaya Tırmanışı Duyurusu (4-5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,131
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gavurhisar Kanyonu Off-Road, Kamp ve Kaya Tırmanışı Duyurusu (4-5 Nisan 2009)

geleceğim sözzzzzz
ilk fırsatdaa

Etiketler
Ynt: Gavurhisar Kanyonu Off-Road, Kamp ve Kaya Tırmanışı Duyurusu (4-5 Nisan 2009)

valla cem sınav olmadıgı her zaman sizinleyim işte başka bi engelim yok

cemkocyigit' Alıntı:
Valla ayarla işte programını artık.

1- Cem + selo (cj-6)
2- Kadriye
3- Yüksel+erkan+Soner (binek)
4- Ahmet (cj-6)
5- İso (cj-7)
6- Karahan
7- Neslihan
8- Ali Rıza
9- Onur,Burhan,Mustafa (Binek)
10-Gözde+1 Kişi (Binek)

Ben çok bunaldım yarın akşam gidelimmi cem?

Çok ara verdik çok,2 hafta ara bitirdi beni.

1- Cem + selo (cj-6)
2- Kadriye
4- Ahmet (cj-6)
5- İso (cj-7)
6- Karahan
7- Neslihan
8- Ali Rıza
10-Gözde+1 Kişi (Binek)
11-Mesut+1 Kişi

1- Cem + selo (cj-6)
2- Kadriye
4- Ahmet (cj-6)
5- İso (cj-7)
6- Karahan
7- Neslihan
8- Ali Rıza
10-Gözde+1 Kişi (Binek)
11-Mesut+1 Kişi
12-Bulent + Eray (Binek-pazar katilim)

1- Cem + selo (cj-6)
2- Kadriye
4- Ahmet (cj-6)
5- İso (cj-7)
6- Karahan
7- Neslihan
8- Ali Rıza
10-Gözde+1 Kişi (Binek)
11-Mesut+1 Kişi
13-melih+1 (binek pazar katılım)

1- Cem + selo (cj-6)
2- Kadriye
4- Ahmet (cj-6)
5- İso (cj-7)
6- Karahan
7- Neslihan
8- Ali Rıza
10-Gözde+1 Kişi (Binek)
11-Mesut+1 Kişi
13-melih+1 (binek pazar katılım)
14----DoLuNaY TeZeR----(cumartesi kamp)

dip not.....genelde zaten katılımcılar bu tür etkinliklerde fotoğraf makinası ve kameralarını ihmal etmezler ama bu etkinlikte kesinlikle ihmal edilmemeli çünkü gerçekten masal diyarı bir bölge...her adımda farklı güzellikler ve sürprizler bizleri bekliyor...

(40°06’37.08’’K 32°01’37.08’’D ) Cem bey buraya geldiğmizde erken veya geç nasıl haberleşebiliz.Bizler pazar sabahı gelmeyi düşünüyoruz.Birde verdiğiniz kordinatları gps yüklediğimde Ankara-Beypazarı istikametinde yolun sağ taraf içerlerde biryer belirtiyor GE bakınca orda köprü yada yol bulamadım gömleksiz köprüsü bu ana yol üstündeki köprümüdür acaba burası değilse kafa karıştırmamak açısından hemen silebilirsiniz. [attachment=1]

köprü 1.jpg

bülent ben cumartesiden gidiyorum kamp ateşimizle birlikte beypazarı yöresel bir sürpriz var bizi bekleyen...seninle sürekli iletişimde olucam...pazar günü ben ve iso karşılıycaz sizleri....buluşma noktasıyla ilgili en kolay ve rahatlatıcı bilgilendirmeyi yarın sana bildiririm...

Evet bülent bey koordinatlar doğru,akçakavak köyüne dönüş yolunda biz sizi pazar sabahı karşılayacağız,köprü de tam işaretlediğiniz yer.özelden cebimi mesaj atıyorum sıkıntı olursa ararsınız.

arkadaşlar etkinlik sonrası resim ve notlarımızı paylaşacağımız linkimiz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29179.new#new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri