Gavurhisar Kanyonu Off-Road, Kamp ve Kaya Tırmanışı Duyurusu (4-5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,131
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gavurhisar Kanyonu Off-Road, Kamp ve Kaya Tırmanışı Duyurusu (4-5 Nisan 2009)

ömrümde görmem gereken bir yerse ben şansımı kaybettim sanırım

Etiketler
Ynt: Gavurhisar Kanyonu Off-Road, Kamp ve Kaya Tırmanışı Duyurusu (4-5 Nisan 2009)

şekerim evet bu hafta sonu mecburiyetten katılamıyorum ama hala benim bu grupta istenmeyen insan olmam olası  :D

Alakası yok seni istemeyen ölsün hayat işte kimi sever kimi sevmez kimi gıcık olur kimi olmaz kimi kıskanır kimi kıskanmaz düşmanın dostundan çoksa batonlarınla savaşmayı bileceksin.. yok sende savaşmak istemiyorsan "şu hesabı keste üstü kalsın" diyeceksin..saçmaladım mı ne:smiley:)))))))))))
cidowsky' Alıntı:
şekerim evet bu hafta sonu mecburiyetten katılamıyorum ama hala benim bu grupta istenmeyen insan olmam olası :D

P1010624.jpg

Geçen sene Temmuz ayında bölgede bir etkinliğimiz olmuştu,su geçişleri ve dikey iniş çıkışlar yaptığımız bölge Türkiyenin en uzun Kanyonlarından birisi.

cem baya bi önce su geçişli kanyon etkinliği diye bahsettiğiniz bumudur ben bu etkinliğin ertelenmesini ve bi sonraki hafta yapılmasını talep etmekteyim eğer etmezseniz avukat tutup sizi mahkemeye vermeyi düşünüyorrum insanın umutları  ile oynama ve depresyona girmemi sağlamkla suçlusunuz

Sen suda yüzerek geçeceğimizi diyosun galiba o etkinlik bu deil o ayı kanyonu etkinliği,onu kaçıran intihar etsin zaten.

onu kaçıran intihar emesinde eğer o etkinliğide final haftama denk getirirseniz o zaman vay halinize cem burdan sölüyorum ve ahanda bu yazdıklarımda kanıttır burdada yazıyorum bittiniz siz bittiniz abiciğim bittiğinizin resmidir o zaman

aha dur bi dakka ben burda yazmasammı bunları yahu :D

Valla ayarla işte programını artık.

Mürselim Defender 110 hazır mı ? geliyormusun? ;)

jandarma lazım mı? üzerinde hala jandarma yazıyorr :smiley: :smiley:

şimdi bu etkinlikleri görünce ve gelemeyenice buhran geçiriyorum inann anlatamamm .(

yaa yazsın boşver jandarma bizi çeviremez zaten dayım paşa :smiley:

Bencede:( Keşke gelebilseydin.. ama geleceksin unutma offroad deyince biz varız
adrenalim' Alıntı:
şimdi bu etkinlikleri görünce ve gelemeyenice buhran geçiriyorum inann anlatamamm .(
adrenalim' Alıntı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri