caner alpay
Bozuk Pusula :)
Ynt: Garmin Topo Türkiye
arkadaşlar pda garmin xt topografik harita için bana yazın.
arkadaşlar pda garmin xt topografik harita için bana yazın.
the venturer' Alıntı:IMG2MS denilen bu program, .img uzantılı ne varsa; mapsource programının açabileceği şekle getiriyor.
Link: http://www-user.tu-chemnitz.de/~moth/redirectenglish.html
Buradan da Free Version olanı yüklerseniz daha iyi olur bence.
Kusura bakmayın. Geç gördüm mesajınızı. Herşey burada yazılı.kağancık' Alıntı:venturer arkadaşım bildiğim kadarıyla img uzantılı bir dosya ancak okuyabilen cihazlarla görülebiliyor. biraz açabilirmisiniz. program nasıl çalışıyor tam anlamadım. selamlar
teşekkür ederim.deneyeceğimthe venturer' Alıntı:Kusura bakmayın. Geç gördüm mesajınızı. Herşey burada yazılı.
http://www.img2ms.de/indexenglish.html
tabikicuneytkishali' Alıntı:Garmiin nuvi 200 e topografik harita yüklenebilirmi
Reha Bey, Navcity haritası içinde Topo haritası da ister misiniz? Kombine tek bir harita?reha' Alıntı:Venturer selamlar,
Tuncay beyin kast ettigi şey (Tuncay bey yanılıyor ise düzeltin lütfen) navcity haritasındaki "hataları" düzeltmek idi.. Dolayısı ile "maalesef" haritayı satınalsak da, almasak da düzeltmek gerekiyor..
Aslında, benim de benzer derdim var.. Benim ihtiyacım "düzeltme" değil de, gezdiğim "orman yollarını" navcity haritasına ekleyebilmek...
Tuncay bey,
bahsedilen program genelde haritalara edit etmenize izin veriyordur sanırım.. Ornegin Garmin Topo haritası edit edilebiliyor.. Ama Navcity haritası "şifreli" olduğu için "edit edilemiyor"..
iyi gunler dilerim, reha
Size bir link attım. Özel mesajlarınıza bir bakın.Karadeniz Otoyolu' Alıntı:The Venturer,
Topografik Türkiye Haritasındaki yolları, izohips çizgilerinden ayırabiliyormuyuz? Yani sadece izohips çizgilerinden oluşan kısmını ayrı bir harita yapabilirmiyiz?
Sonra sadece bu eşyükselti eğrilerinin olduğu veriye kendi istediğimiz haritayı birleştirsek?
the venturer' Alıntı:Size bir link attım. Özel mesajlarınıza bir bakın.
sn karadeniz otoyolu ben nokia 5800 e internette gezen topografik türkiye haritasını attım mapsource açılıyor ve harita sizin istediğiniz şekle geliyor. diğer topo haritalarda olurmu bilemiyorum ancak türkiyenin belli bir kısmı var herhaldeKaradeniz Otoyolu' Alıntı:The Venturer,
Topografik Türkiye Haritasındaki yolları, izohips çizgilerinden ayırabiliyormuyuz? Yani sadece izohips çizgilerinden oluşan kısmını ayrı bir harita yapabilirmiyiz?
Sonra sadece bu eşyükselti eğrilerinin olduğu veriye kendi istediğimiz haritayı birleştirsek?
kağancık' Alıntı:eğer mümkün ise bana da atarmısınız. selamlar
[/quote
teşekkür ediyorum.....