Garmin Topo Türkiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cunkurd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,933

cunkurd

Yeni Üye
Merhabalar,
Ben mesleği turist rehberliği olan ,küçük yaşlarından beri mevcut olan harita tutkusuna ,son zamanlarda GPS ide ekleyen bir abinizim.Asus 636N entegre gps li PDA kullanmama rağmen ,sırf Garmin haritaları kullanabilmek amacıyla yeni Garmin Mobile 10x gps cihazi +Navcity (30 il) satın aldım,yalnız icinden standart topo Türkiye haritası çıkmadı.Turlarımda kullanmak amacıyla bu haritaya acil ihtiyacım var.Bu yüzden bu haritayı bana temin edebilecek bir arkadaş varsa memnun olurum.Birde Garmin cihazları ,özellikle el tipi cihazlar,harita kullanımları ,güncellemeleri ,yazılımları konusunda bilgilerinizi benimle paylaşmanızı bekliyorum.Herkese bol doğalı ,kültürlü gpsli turlar dilerim ,mevsim kış olsada.
Saygılarımla.

Etiketler
Ynt: Garmin Topo Türkiye

Selamlar,
bildigim kadari ile Topo haritasi Baytekin tarafindan oldukca makul bir fiyata satilmakta idi.. Ben60CSx kullaniyorum, harita/rota yonetimi icin Garmin MapSource, PC'den real time navigasyon icin Garmin nRoute kullaniyorum.. Mecbur kalmadikca da guncelleme yapmiyorum.. malum, en iyi program calisan programdir.. selamlar, cihaziniz hayirli olsun, reha

Merhabalar Reha Bey,
Yine her zamanki gibi yardımımıza koştunuz.Teşekkürler.Yalnız Reha bey ben bu topografik haritaya 55 € +KDV veremiyorum bence pahalı ,çünkü bu haritanın içeriği çok zayıf,diğer Garmin topo haritalarını gördüyseniz farkı anlarsınız ,ben bu haritayı PDA emde basemap olarak kullanıcaktım.PDA de Navcity ile örtüşerek çok detaylı bir routable ,topografik haritaya dönüşüyor.Eş yükselti çizgileri dışında bu haritanın bir özelliği yok.Artık paylaşımcı bir arkadaşın yardımını bekliyeceğiz.Belki nette bir yere upload ederler.Görüşmek üzere herkese selamlar.

Ben de bir hafta önce bir Garmin 60 csx aldım. Yurt dışından geldiğinden dolayı ayrıntılı haritalar yok. Bana topografik haritalar gerekli. Bu cihaza uygun topografik haritayı nereden, kaç liraya ve nasıl bulabilirim? bu konu da bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla,
e-posta adresim : mkeskin1@yahoo.com

bugün yüklemeyi yapıyorum net üzerinden ücretsiz olarak indiribileceksiniz. gerekli bilgi için garminmaps@windowslive.com

arkadaşlar garmin GPS cihazları için topo tr 10 m haritasını nete yükledim. linki aşağıya yazıyorum. açılan sayfada tr topo part1 diye başlayan dosyalar var toplam 6 dosya hepsini indiriyorsunuz. daha sonra hepsini tek bir klasör içine açıyorsunuz. zipli dosyadır. diğer harita navcty türkiye haritasıdır onu indirseniz bile şifreli haritadır. şifre için yani elinizdeki garmin cihazına uyumlu olması için ücret gereklidir.

http://www.4shared.com/dir/8764126/e8429b2b/sharing.html

Çok teşekkürler arkadaşım, yalnız (Tr Topo 10m.part6.rar) 6. kısımı indirmek mümkün olmuyor, Link yalnış hatası veriyor. İlgilenebilirmisin lütfen.

ewet bütün partları indirdim 6 yı indirmiyor lütfen ilgillenin yada başka bir link bilen warsa son partı ordan alalım şimdiden herkese paylaşım için teşekkürler.

Part 6'yı indirebileceğiniz bir başka kaynak buldum arkadaşlar:

http://www.4shared.com/dir/7071422/817040a/sharing.html

tolgaaltug çok teşekkürler indirmeye başladım, geri kalanını silmeyi düşünmeye başlamıştım sağol.

arkadaşlar selamlar. Bu 6. bölümü indirdim ancak rar dosyasından çıkarken en sonda hata veriyo. neden olduğunu bileniniz varmı acaba. teşekkürler...

merhaba arkadaşlar,
6. file'da problem var. elinde sağlıkolı file olan var mı?

Kusura bakmayın GPS konusunda acemiyim, anlayamadığım konu şu garmindeki Topografik haritanın da kendi içinde değişik versiyonlarımı mevcut. Kimi diyor 600 mb lik topografik harita var diğeri diyor standart topografik haritası yüklü detaylısını nerden bulurum. Bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum.

maps.google.com 'un arazi sekmesindeki topografik harita çok güzel ama bu datayı jpeg olarak kaydedemiyoruz herhalde araç tipi navigasyonlarımıza. (Umarım yanılıyorumdur..)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR