Garmin Navcity 2009.06

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yapgu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,477
Ynt: Garmin Navcity 2009.06


Hayır.
Doğrudan firma yetkililerinin verdiği bilgiye göre küçük olmasının iki nedeni var: Bunlardan birincisi harita sıkıştırma formatı. Yeni format NT imiş ve daha kompakt bir harita dosyası oluşturulabiliyormuş bu formatta. İkinci neden ise yanlış olan bazı köy-kasaba yollarının haritadan çıkarılması. Aslında son bir yıldır her harita değişiminde bu yolların bir kısmını çıkarıyorlar ve bir taraftan yeni yol ve poi eklenirken haritada boyut büyümeleri olmuyordu. NT formatının küçülmeye katkısı bu nedenle daha belirgin olmuş.
 

Etiketler
Ynt: Garmin Navcity 2009.06

Garmin 60 csx gps ye tam olarak nasıl yüklenir nasıl çalıştırılır bilen biri varsa detaylı anlatabilirmi acaba .
 

Ynt: Garmin Navcity 2009.06

Flaş bellek ya da ek karttaki \garmin klasörüne gmapsupp.img dosyasını atacaksın. Unlock olduğu için .unl dosyası olmadan çalışır. İkisinde de gmapsupp.img isminde başka bir dosya varsa flaş bellektekinin ismini gmapprom.img olarak değiştir.
 

Ynt: Garmin Navcity 2009.06

Hocam aynen dediğiniz gibi yaptım fakat cihaz yine açmadı , setup yapıp Pc ye kurabildiğim NavCity 2009.02 var elimde onu mapsourceden açabildim NavCity 2009.06 yı mapsource den açamadım çünkü indidiğim dosyada setup u yoktu , yinede dediğiniz gibi onuda csx hafıza kartına kopyaladım isim değişikliğinide yaptım , olmadı hocam , acaba cihazdanmı bir ayar değişikliği gerekli bilmiyorum, siz nasıl yaptıysanız aynısını mümkünse resimli olarak yardımcı olabilrmisiniz . TEŞEKÜRLER
 

Ynt: Garmin Navcity 2009.06

Kart ve flash bellek klasörleri ve içindeki dosyaların liste görüntülerini gönderirseniz sorun nerede görebiliriz.

Mapsource için adres:

http://**.com/files/278163369/Garmin_Navcity_Turkey_2009.06_Eng_Unlocked_MapsVers.7z
 



Ynt: Garmin Navcity 2009.06

img dosyasını sw ve unl dosyalarını keygende yaratarak vista cx e kopyaladım. çalıştı. aynı işlemi 60 csx için yaptım . çalışmadı...
 

Ynt: Garmin Navcity 2009.06

hocam verdiğiniz programı başından sonuna bi zahmet nasıl çalışrıtığınızın anlatırmısınız , flasha gönderin demişsiniz flash ne hafıza kartı var cihazda , hem nasıl göndereceğiz mapsource ilemi yoksa kopyala yapıştırmı , sıfırdan anlatsanzı bi
 

Ynt: Garmin Navcity 2009.06

allah rızası için arkadaşlar ya inanın 2 aydır araştırıyorum bu konuyu herkes yüzeysel bilgi verip geçiyor bi 10 dk nızı ayırsanız
 

Ynt: Garmin Navcity 2009.06

Onu anlatmaya çalışıyoruz ya kardeşim.
Linkte verilen gmapsupp.img isimli harita kilidi kırılmış (unlocked) bir haritadır. Dolayısıyla .unl ve .sw dosyaları yaratmaya gerek yok.

Yapacağın iş şu:

Cihazdaki microSD kartının içindeki \garmin klasörü içindeki gmapsupp.img ismiyle yazılmış harita dosyasını silip aynı yere linkte verilen gmapsupp.img dosyasını yerleştireceksin. Cihazı kapatıp açacaksın. Haritayı görecek. Bunun için resimli anlatmaya ne gerek var anlamadım.
Benim senden istediğim SD kartının içindeki dosya listesini göndermendi. Acaba yanlış yere mi yerleştiriyorsun diye kontrol etmek için.
Cihazı USB ile PC ye bağladıktan sonra My Computer altında görülen sürücü ismi diyelim ki E:
O zaman harita E:\garmin\gmapsupp.img olarak yerleştirilmeli, E:\gmapsupp.img olarak root klasöre değil. \Garmin klasöründeki dosyaların listesini gönderseydin doğru yerde olduğundan emin olurdum. Başka da bir yardım nasıl olur anlamadım. Unlocked dosya olduğu için gmapsupp.unl ve gmapsupp.sw isimli dosyaları oradan sil. Başka bir ülke haritasına ait dosyalar ise Türkiye haritasını göstermez.
 

Ynt: Garmin Navcity 2009.06

oksidan sd kart pilin altında ama çukurovanın dediklerini yaptım ben olmadı...vista cx e yükledim oldu...ama 60 csx te olmadı...sd kartı çıkarıp kart okuyucusu ile pc ye bağlarsan daha kolay çalışırsın...
 



Ynt: Garmin Navcity 2009.06

Arkadaşlar, geçenlerde baytekine garmin oregon 300 gps aletimi 2009.06 navcity ve yeni topo haritası yüklenmek üzere bıraktım. Teslim aldıktan bir süre sonra mavi olarak gösterilen deniz ve göllerin renklerinin gri tonlara dönüştüğünü fark ettim. Cihazın diğer hiçbir renklerinde bir anormallik yok sadece deniz ve göllerde...
Böyle bir problem yaşayan oldumu hiç, aceba bilemediğim bir renk ayarımı var yoksa yüklenirken mi bir hata oluştu. Teşekkürler
 

Ynt: Garmin Navcity 2009.06

Arkadaşlar merhaba, Garmin Nuvi 760 aldığımdan beri buradaki linleri kullanarak dosya güncelledim ve sorunsuz şekilde cihazımı kullandım. Merak ettiğim 2 konu var, cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

* Mud-Terrain 'ın bahsettiği topo haritası nedir ve ne amaçla kullanılır, Nuvi 760'a yükleyebilirmiyim?
* Garmin'in sitesinden indirerek kurduğum mapsource harita bulamıyorum diyerek çalışmıyor, elimizdeki IMG uzantılı dosyalarla bu programı kullanamıyoruz sanırım. Bu programı kullanabilme yöntemi hakkında biraz bilgi verebilirmisinz?
 

Ynt: Garmin Navcity 2009.06

ta2mzl' Alıntı:
* Mud-Terrain 'ın bahsettiği topo haritası nedir ve ne amaçla kullanılır, Nuvi 760'a yükleyebilirmiyim?
* Garmin'in sitesinden indirerek kurduğum mapsource harita bulamıyorum diyerek çalışmıyor, elimizdeki IMG uzantılı dosyalarla bu programı kullanamıyoruz sanırım. Bu programı kullanabilme yöntemi hakkında biraz bilgi verebilirmisinz?

* Türkiye'nin 10 metre hassasiyetteki eşyükselti eğrilerinden oluşturulan haritası. Dağları, vadileri, eğimi vs. gösterir. Üzerindede Başarsoftun yollarının olduğu harita var.
* Mapsource haritaları cihazda kullandığımız img uzantılı haritalardan biraz daha fazklı. İçeriği aynı ama Mapsource'da açılabilenleri daha farklı.

Mapsource'da açılabilecek halinde Türkiye Topografik Haritasının ve o Mapsource programın adresini yüklemiş "segasages" isimli ZİRAAT MÜHENDİSİ ALİ YILMAZ.
Buyrun linki;

http://**.com/files/302279192/CD_Contents.part1.rar.html
http://**.com/files/302312529/CD_Contents.part2.rar.html
http://**.com/files/302344946/CD_Contents.part3.rar.html

Buda forumdaki o sayfanın adresi;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42472.0

Türkiye Topografik 10m haritasının resimleride şöyle;
baytekintopoharita.jpg
 


Ynt: Garmin Navcity 2009.06

Hocam bu verdiğiniz link ölü,yenileyebilirseniz çok memnun olurum.Birde size bir sorum olacak.Elimde mapsource 6.15.6 versiyonu var ve navcity 2009.02 versiyonuyla açıldı.Ben buna şuan indirdiği garmintopo türkiyeyi nasıl kurabilirim acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Çukurova' Alıntı:
Kart ve flash bellek klasörleri ve içindeki dosyaların liste görüntülerini gönderirseniz sorun nerede görebiliriz.

Mapsource için adres:

http://**.com/files/278163369/Garmin_Navcity_Turkey_2009.06_Eng_Unlocked_MapsVers.7z
 



Ynt: Garmin Navcity 2009.06

bu harita için verdiğn link ölmüş kardeşim birincisi bu.
madem bu verdiğin harita garmin değil neden başlıkta garmin yazıyo
ben de garmin c330 var kullanamamam mı ben bu haritayı?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Mesajlar
1,524,372
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst