Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım
sevğili konyalı kardeşim inşallah hayırlısıyla satarsınız. ben galloper kullanıcısı ve offroada gönül vermiş biri olarak sizlere bazı şeyler söylemek istiyorum.
galloper herşeyiyle iyi mükemmel ötesi bi araç. fakat araca offroad modifiyesi yapamıyorsunuz. yükseltemiyor, büyük lastik takamıyor ve arazide derin geçişler sağlayamıyorsunuz. peki o zaman bu aracı sadece hafif çaplı offroad da veya kır gezisinde kullanalım dersenizde bu kadar parayı verdikten sonra seçenekleriniz artıyor ve neden daha küçük çaplı ve yakıt bakımından daha az yakan parça ve servis kolaylıgı sağlayan 2 eli kolay olan bir araç tercih etmeyeyim diye düşünüyorsunuz. o zaman devreye başka araçlar giriyor. bu aracı sadece hobi amaçlı kullanmak isteyen kişi alır. yoksa jeep, suzuki, nissan patrol, toyota ve son zamanlarda agır hizmet şartlarına uygun ve konfordan ödün vermeyen 4x4 pikaplar neredeyse arazi aracı tanımımızı sollayacak nitelikte ve güçte, dizel, benzinli otomatik vites ve daha canınızı sıkmak için burada saymayacagım birçok özelligi içerisinde barındırmakta siz olsanız bunları bile bile galloper alırmısınız. şimdi offroadcular pikap ve agır hizmet rot kollarına sahip taşıma kapasitesi yüksek hem şehirli hem asi araçlara yönelmekteler buna bende dahil. L200, ısuzu Dmax, toyota hilüx, nissan, ford ranger, bunların hepsini bir arada sunuyor. eger maksat hafif offroadsa da suzuki, jeep bazı modelleri, opel kugave modelleri, dayhatsu neyse canınızı sıkmayım ben en iyisi galloper bu katagorilerin arasında kaldı. SAYGILARIMLA