G-anavar Bitti.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,692
Ynt: G-anavar Bitti.

Çok teşekkür ediyorum.

Plaka işlemleri bugun bitiyor. Bugün aracın resimlerini çekeceğim, yarına muhakkak atarım.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar,

Aracın resimlerini çektim, plaka işlemleri de tamamlandı. Eğer siz de uygun görürseniz forumda konu karışıklılığı yaratmamak için yeni bir başlık da aracımın resimlerini koyuyorum ve desteklerinizi bekliyorum.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk ÖZATAY

herkese merhaba,bir kac resim ekleyim dedim arkadaslar..

dsc02161çjpg 1815.jpg

dsc02161çjpg 1819.jpg

dsc02161çjpg 1816.jpg

dsc02161çjpg 1818.jpg

ya,,,,, kusura bakamayin arkadaslar uzun zaman oldu.cok,cok yogun islerim oldu diye ara vermisim,ama galiba herkes boyle..

son resim 3G, KESINTISIZ GORUNTU ARKADASLAR ;D

dsc02161çjpg 1804.jpg

dsc02161çjpg 1807.jpg

dsc02161çjpg 1792.jpg

dsc02161çjpg 1793.jpg

Renk değişikliğine gitmek istiyordum ama vazgeçtim , kırmızı - siyaha devam. Akide şekeri gibi olmuş maşallah. Bu arada light guardları yakından gördüm, harika. İrlanda G- Wagenlerine yetecek kadar light guard verdik...Hayırlı olsun.

Hüseyin araç muhteşem olmuş , ellerine sağlık.İyi günlerde binersin inşallah.
Bir de şu bendeki emaneti sana nasıl ulaştıracağımı söylesen de , ben de rahatlasam. ;D

sagolun arkadaslar,sagolun ama daha bitmedi :eek: :eek: :eek:

37" maxxis creepy crawler geliyor..!! ha, 10x15 jant uzerine.... ;)

simdilerde hardtop full revizyon geciriyor. on pancur ve grill gibi metalik fumeye boyaniyor. 10 sene once bir damlik almistim,ve iyi ki satmamistim..!

o da uzerine monte oldu ;D super olmus.. daha sonrasi, sis lambalar,geri aydinlatmalar,jerry can....ve dahasi. allah kerim.

hafta sonu resimleri bekleyin arkadaslar :D hem hardtop takilir hem cok guzel bir gezimiz olacak ;)

cartop, motor uzerindeki turbo icin intercooler abi. cok faydali bisey abi. ha,,, abi ebay'de irlanda'dan far koruma reklami gorurum su siralar. aslinda aklimdan sen gectin dogrusu be mehmet abi ;) ;) hayirli ugurlu olsun, cok sevindim dogrusu. oradaki araci kim abi??

mogzilla, nerdesin be abi ya,,,,,ben da kusdun zannettim. abi o emanet mi emanetler mi?? ;) ay sonu bizim yurt'da kalan bir ogrenci ve babasi istanbula geliyor.
senin telefon numarani veririm geldiginde arasin seni abi.

selamlar arkadaslar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR