G-anavar Bitti.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,692

Etiketler

Ynt: G-anavar Bitti.

sagolun,sagolun.... :D

motor 2000 model e serisinden cikma. 50000 km'de kaza yapmis,bize nasip olmus. su an turbo basma borusunu alttan iptal edip motor ustunden monte ettiriyorum,sanirim cok daha seri basacak ;D

bir de eksozu degisdim gecen hafta. eskiden arkadan cikiyordu, benzin deposunun arasinda. eksozun capi 45'likdi, simdi ise 60'lik takildi ve mesafe yariya indi,sag arka tekerlegin onunden cikiyor.ayni 463'ler gibi :smiley: hafta sonu bol bol resim atarim.

hüseyin abi harika olmuş ellerine sağlık,

bende ilk taktığımda turbo devrede değildi ama sonra harika oldu, benimde eg<zostu değiştirmem gerekiyor sanki arabayı sıkıyor gibi geliyor bana da,

ben birde mazot pompasını ayarlattım adapazarında hakkı usta var bizim meşhur pompayı söküp bilgisayarlı alette ayarlıyor ve saat gibi çalışıyor herşey.

iyi günlerde binmen dileğiyle

saygılarımla
cem

arkadaslar bu kac model. ben pek rastlamadım buna turkıyede. ne akdar ısterler bu arac ıcın bılgısı olan varmı

Hüseyin Abi çok afedersin ama oha ya ne yaptın.. ;D

çok ama çok güzel olmus bu alet.. abi sanat eseri olmus bu emeğine ellerine sağlık.. :smiley:

birilerinin hayallerini gerçekleştirebildiğini görmek ne güzel..

çamurun eksik olmasın ;D

Hayırlı uğurlu olsun Hüseyin Bey, Kazasız günlerde binin inşallah.

Araç gerçekten çok güzel olmuş. Ben de yeni 1989 model 5 Kapılı GE 230 bir araç aldım ve yakın zamanda sizlerinde yardımıyla aracımı yenilemeye çalışacağım. 1-2 gün içerisinde aracın resimlerini çektikden sonra forumda sayfamı açacağım. Destek olursanız çok memnun olurum.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk ÖZATAY

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR