Doğru dürüst yazanlara cevabımdır.arkadaşlar ilkilan yazımı okursanız aracım satılık yarın siteye ilan koyacağım diyorum.biliyorsunuz ilan yayına girmeden link. Ermek imkansı.
Yönetici olmadığı halde sırf ukalalık olsun diye yazan üye eğer bekleseydi buraya link koyacaktım.
Evet cevabım sert olabilir ama içinde hakaret yok ta ki ikinci birisi çıkıp gevşek filan yazana kadar.
Birincisi kendini yönetici ilan etmek bu forum da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara ve devamlı polemik yapanlara çok rastladım bu yüzden ben ve benim gibi çok insan bu güzel bilgi paylaşım sitesinden uzaklaştı bumudur istenen.
Paylaşımlarıma bakın G unimog traktör bir sürü şey var ve vardı malesef bu gibi kişiler sebebiyle yapmaktan vazgeçtik.
İlan eksik diyen arkadaş siz satılık 300 G ilanına baktığınızda zaten laf salatası olmayan G yi tanıyan insanların üzerindeki parçaları değerlendirebileceği. İr ilan olduğunu anlamanız lazım içerik ve fotoğraflar olarak.
Ayrıca şu denebilir buraya başka siteyi ilgilendiren ilan koymayın kaldıki bu çok defalar yapılmış bir şey.
Neyse saygılı olana saygım sonsuz ama kendi kendini yönetici ilan edene söyliyecek söz bulamıyorum adam sabah 7 de kalkıp yazıyorsa çok bir şey söylenemez.
İyi forumlar