full ofroad donanımlı cherokee 4,0

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,442
Ynt: full ofroad donanımlı cherokee 4,0

ne güzel o zaman zamanınız müsait demekki
bende aslında hafta sonları gezebileceğim yapılı bir araç arıyorum
siz olsanız defender mi yoksa mrcds g mi tercih edersiniz

Etiketler

Mustafa bey merhabalar.sizlerin muhabbetini aylardır takip ediyorum.bu nedenle sizin bana yardım edebileceğinizi düşünüyorum.galloper kullandığınızı biliyorum,bende almak istiyorum fakat kiminle konuşşam beni caydırmaya çalışıyor.motorda yedek parça sıkıntısı olmadığı söyleniyor,bu kaporta için de geçerlimi?bunun gibi bisürü sorum var size fakat buranın yeri olmadığını biliyorum.sizin yönlendireceğiniz bi sayfada veya telefonda sorularımı sorup akıl alabilirsem çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler...

0533 6558775 benim numaram elimden geldigi kadar yardımcı olmak isterim.

harung' Alıntı:
ne güzel o zaman zamanınız müsait demekki
bende aslında hafta sonları gezebileceğim yapılı bir araç arıyorum
siz olsanız defender mi yoksa mrcds g mi tercih edersiniz
şimdi öyle bir soru yordun ki susma hakkımı kullanmak istiyorum :smiley:

peki kardeş sen bilirisn sanıyorum sorumun cevabı dipsiz kuyu !!

Araç gerçekten özenle hazırlanmış. Çok güzel duruyor. 96-97 Grand Cherokee arayan biri olarak ilgimi çekti. Off roada dair ne lazımsa var gibi. Aslında böyle hazır yapılı bir araç alınması daha makul gibi. Bir de V8 olaydı.

Hayırlı satışlar dilerim.

Orçun

araç satılmıştır. ilgilerinizden ötürü çok tşk. ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR